Συνελήφθη ο 55χρονος που έσπρωξε τον ηλικιωμένο στον καβγά σε καφενείο της Κρήτης

Συνελήφθη ο 55χρονος που έσπρωξε τον ηλικιωμένο στον καβγά σε καφενείο της Κρήτης

Όταν συνειδητοποίησε ότι ο συγχωριανός του πέθανε, υπέστη καρδιακό επεισόδιο και τώρα νοσηλεύεται φρουρούμενος

Συνελήφθη ο 55χρονος που έσπρωξε τον ηλικιωμένο στον καβγά σε καφενείο της Κρήτης
Φρουρούμενος στο νοσοκομείο Χανίων νοσηλεύεται ένας 55χρονος ο οποίος φέρεται ως υπαίτιος για τον θάνατο του 72χρονους θαμώνα ενός καφενείου στην κοινότητα του Κεφαλά Αποκορώνου, κατά την διάρκεια ενός καυγά το βράδυ της Δευτέρας.

Ο 55χρονος υπέστη καρδιακό επεισόδιο όταν συνειδητοποίησε ότι έγινε αιτία να χάσει τη ζωή του ο συγχωριανός του, όταν τον έσπρωξε βίαια ρίχνοντάς τον στο έδαφος. Σύμφωνα με πληροφορίες, του έχει ήδη ασκηθεί δίωξη για πρόκληση θανατηφόρας σωματικής βλάβης εξ’ αμελείας και θα προσαχθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων, μόλις το επιτρέψουν οι γιατροί.

Κλείσιμο
Το κακό συνέβη όταν ο φερόμενος ως δράστης άρχισε να λογομαχεί με έναν άλλο 55χρονο συγχωριανό του και ήρθαν στα χέρια. Ο 72χρονος, που έπαιζε τάβλι με τον αδελφό του, σηκώθηκε για να τους χωρίσει αλλά ο ένας από τους συμπλεκόμενους τον έσπρωξε και έπεσε στο δάπεδο. Όπως αναφέρει ο ιδιοκτήτης του καφενείου, σηκώθηκε και βγήκε στον δρόμο, αλλά λίγα μέτρα πιο πέρα κατέρρευσε.

Το ασθενοφόρο καθυστέρησε μία ώρα να φτάσει στο χωριό και, παρά τις προσπάθειες να τον συνεφέρουν και την εσπευσμένη μεταφορά του στο Κέντρο Υγείας Βάμου, ό άτυχος ηλικιωμένος ξεψύχησε. Οι αστυνομικοί περιμένουν το πόρισμα του ιατροδικαστή Σταμάτη Μπελιβάνη που ανέλαβε τη νεκροτομή στη σορό του για τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης