Φυγόποινος συνελήφθη μετά από κλοπή σε φούρνο στο Αίγιο

Φυγόποινος συνελήφθη μετά από κλοπή σε φούρνο στο Αίγιο

Ο νεαρός πρόλαβε να αρπάξει 350 ευρώ από το ταμείο και να φύγει τρέχοντας, πριν τον πάρει είδηση η 31χρονη ιδιοκτήτρια

Φυγόποινος συνελήφθη μετά από κλοπή σε φούρνο στο Αίγιο
Όχι μόνο δεν έβγαλε κέρδη από την ταμειακή μηχανή ενός αρτοποιείου στο Αίγιο, όπου τρύπωσε την ώρα που η ιδιοκτήτρια ήταν απασχολημένη, αλλά θα... πληρώσει κιόλας ο  33χρονος Έλληνας δράστης! Κι αυτό, γιατί προέκυψε ότι ήταν φυγόποινος και έπρεπε να καταβάλει χρηματική ποινή!

Ο νεαρός πρόλαβε να αρπάξει 350 ευρώ από το ταμείο και να φύγει τρέχοντας, πριν τον πάρει είδηση η 31χρονη ιδιοκτήτρια. Όμως, εντοπίστηκε λίγο αργότερα από αστυνομικούς της Ασφαλείας Αιγιαλείας, συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκε μέρος των χρημάτων, τα οποία αποδόθηκαν στην αρτοποιό. Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι σε βάρος του 31χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πταισματοδικείου Τριπόλεως για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και του είχαν επιβληθεί ποινή κράτησης 20 ημερών (που θα πρέπει να εξαγοράσει, αν δεν θέλει να την περάσει στη φυλακή!) αλλά και πρόστιμο 200 ευρώ,

Κλείσιμο
Ούτε ο ίδιος ο 29χρονος Έλληνας που παραβίασε το κατάστημα ενός 26χρονου σε περιοχή της Πιερίας, μπόρεσε να εξηγήσει στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Κατερίνης που τον συνέλαβαν μέσα σε λίγες ώρες, για ποιο λόγο έκλεψε ένα... μπλοκ επιταγών και τίποτε άλλο! Ο δράστης, που προφανώς δεν βρήκε κάτι άλλο για να κλέψει, αλλά δεν ήθελε να φύγει με... άδεια χέρια, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης κατηγορούμενος για κλοπή, ενώ το μπλοκ βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στον  26χρονο ιδιοκτήτη του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης