Η αγγελία για την πώληση ενός τρακτέρ ήταν «μαϊμού»

Η αγγελία για την πώληση ενός τρακτέρ ήταν «μαϊμού»

Αφού συμφώνησαν, ο πωλητής του ζήτησε να καταθέσει 2.000 ευρώ, ως προκαταβολή για την υποτιθέμενη αγορά του αγροτικού μηχανήματος

Η αγγελία για την πώληση ενός τρακτέρ ήταν «μαϊμού»
Η τιμή που φερόταν να ζητάει για την πώληση ενός γεωργικού ελκυστήρα αυτός που ανήρτησε την σχετική αγγελία σε ιστοσελίδα αγοραπωλησιών δεν ήταν απλώς δελεαστική, αλλά μοναδική ευκαιρία. Ένας αγρότης από τη Λάρισα εκδήλωσε αμέσως το ενδιαφέρον του και… την πάτησε!

Ο 57χρονος Λαρισαίος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον αριθμό που έγραφε η αγγελία και ο φερόμενος ως πωλητής του επιβεβαίωσε το αντίτιμο που απαιτούσε. Αφού συμφώνησαν, ο πωλητής του ζήτησε να καταθέσει 2.000 ευρώ, ως προκαταβολή για την υποτιθέμενη αγορά του αγροτικού μηχανήματος.

Κλείσιμο
Ο αγρότης κατέθεσε τα χρήματα, αλλά ακόμη… περιμένει το τρακτέρ που δεν του παραδόθηκε ποτέ! Έτσι, υπέβαλε μήνυση κατ’ αγνώστου στην Ασφάλεια, οι άνδρες της οποίας εξιχνίασαν την απάτη και σχημάτισαν δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου σε βάρος ενός 39χρονου Έλληνα, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης