Δύο Έλληνες και μία Σλοβάκα έκλεψαν φορτηγό στη Χαλκιδική

Δύο Έλληνες και μία Σλοβάκα έκλεψαν φορτηγό στη Χαλκιδική

Το όχημα εντοπίστηκε σε άλλο σημείο της περιοχής - Άγνωστα τα κίνητρα των δύο Ελλήνων, ηλικίας 58 και 38 ετών και της 22χρονης αλλοδαπής που είχαν μαζί τους

Δύο Έλληνες και μία Σλοβάκα έκλεψαν φορτηγό στη Χαλκιδική
Άμεσα έφεραν αποτέλεσμα οι έρευνες που ξεκίνησαν άμεσα από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πολυγύρου μετά την καταγγελία ενός 55χρονου, ότι άγνωστοι είχαν κλέψει το Ι.Χ. φορτηγό του μέσα από τον περιφραγμένο χώρο της επιχείρησής του στην Χαλκιδική.

Το κλεμμένο φορτηγό εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα σε άλλη περιοχή της Χαλκιδικής, ενώ επέβαιναν σε αυτό δύο Έλληνες ηλικίας 58 και 38 χρόνων και μία 22χρονη Σλοβάκα, οι οποίοι συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής κατηγορούμενοι για κλοπή τροχοφόρου από κοινού.

Κλείσιμο
*** Μετά από δυο χρόνια εξιχνιάστηκε η διάρρηξη που είχε γίνει στις 15 Σεπτεμβρίου του 2015 στο σπίτι μιας γυναίκας σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου- Βόχας στην Κορινθία. Χάρη στην μεθοδική έρευνα των ανδρών του τοπικού αστυνομικού τμήματος, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 29χρονος Αλβανός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης