Εκλογικό ντέρμπι στον ΔΣΑ: Βερβεσός ή Αναστασόπουλος;

Εκλογικό ντέρμπι στον ΔΣΑ: Βερβεσός ή Αναστασόπουλος;

Σήμερα Κυριακή στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών ψήφισαν 2.460 δικηγόροι - Αύριο αναδεικνύεται ο πρόεδρος του πρώτου επιστημονικού συλλόγου της χώρας

Εκλογικό ντέρμπι στον ΔΣΑ: Βερβεσός ή Αναστασόπουλος;
Έκλεισαν για σήμερα οι κάλπες στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών και θα   ανοίξουν αύριο  στις 7 π.μ. για την ανάδειξη του νέου προέδρου στον πρώτο επιστημονικό Σύλλογο της χώρας για την επόμενη τετραετία.
         
Οι επιλογές του  δικηγορικού  κόσμου της Αθήνας  είναι μεταξύ του Δημήτρη Βερβεσού ο οποίος στον πρώτο γύρο έλαβε ποσοστό 25,75% (2.785 σταυρούς) και του Δημήτρη Αναστασόπουλου ο οποίος έλαβε ποσοστό 17,42% (1.884 σταυρούς).

Κλείσιμο
Ο Δημήτρης Βερβεσός. Στον πρώτο γύρο έλαβε 
25,75% (ή 2.785 σταυρούς) 




Ο Δημήτρης Αναστασόπουλος. Στον πρώτο γύρο των εκλογών έλαβε ποσοστό 17,42% (ή 1.884 σταυρούς)


         
Από τους 20.990 Αθηναίους δικηγόρους προσήλθαν σήμερα πρώτη ημέρα του β΄ γύρου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα 2.460 δικηγόροι. Αύριο, αναμένεται το κύριο κύμα της  προσέλευσης και ειδικά μετά το κλείσιμο των δικαστηρίων.
         
Να σημειωθεί ότι συνήθως  στον β΄ γύρο των εκλογών στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών   η αποχή είναι μεγαλύτερη από  αυτή του α΄ γύρου. Στον α΄ γύρο την περασμένη Κυριακή και Δευτέρα, το ποσοστό αποχής ανήλθε στο 44,58%.
         
Αύριο το βράδυ οι κάλπες θα κλείσουν στις 7μ.μ. (εκτός και εάν υπάρχει μεγάλη προσέλευση, οπότε μπορεί να δοθεί παράταση έως και δύο ώρες) και αμέσως θα ξεκινήσει η καταμέτρηση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης