Πορτοφολάς στα χέρια αστυνομικού εκτός υπηρεσίας

Πορτοφολάς στα χέρια αστυνομικού εκτός υπηρεσίας

Ο εκτός υπηρεσίας αστυφύλακας άκουσε τις φωνές ενός ηλικιωμένου και είχε ένα νεαρό να τρέχει, κρατώντας στο χέρι του ένα χαρτονόμισμα των 20 ευρώ που του είχε μόλις «βουτήξει»

Πορτοφολάς στα χέρια αστυνομικού εκτός υπηρεσίας
Παρ’ όλο που είχε ημερήσια ανάπαυση –κοινώς, ρεπό- από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών όπου υπηρετεί, δεν ξέχασε το καθήκον του ένας αστυνομικός ο οποίος είδε έναν αλλοδαπό να κλέβει χρήματα από την τσέπη ενός πολίτη στην Πάτρα.

Ο εκτός υπηρεσίας αστυφύλακας άκουσε τις φωνές ενός ηλικιωμένου και είχε ένα νεαρό να τρέχει, κρατώντας στο χέρι του ένα χαρτονόμισμα των 20 ευρώ που του είχε μόλις «βουτήξει». Χωρίς δεύτερη σκέψη, άρχισε να τον καταδιώξει και σε μικρή απόσταση κατάφερε να τον ακινητοποιήσει και να τον συλλάβει.

Κλείσιμο
Το κλεμμένο χαρτονόμισμα αποδόθηκε στον ηλικιωμένο και ο δράστης, ένας 20χρονος Παλαιστίνιος, προσήχθη από τον  αστυνομικό στην υπηρεσία του. Εκεί, προέκυψε ότι βρισκόταν παράνομα στην χώρα και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για κλοπή και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης