Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας Στυλιανός στο πλευρό της " Αποστολής"

Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας Στυλιανός στο πλευρό της " Αποστολής"

Συνάντηση με τον γενικό διευθυντή του φιλανθρωπικού οργανισμού της Εκκλησίας της Ελλάδος Κωνσταντίνο Δήμτσα  

 Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας Στυλιανός στο πλευρό της  " Αποστολής"
Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ. Στυλιανό είχε ο γενικός διευθυντής της «Αποστολής» Κωνσταντίνος Δήμτσας, ο οποίος επισκέφθηκε το Σίδνεϋ και τη Μελβούρνη της Αυστραλίας συμμετέχοντας στην  εκστρατεία Health Tourism in Greece. 
Κλείσιμο
Ο κ. Δήμτσας είχε την ευκαιρία να μεταφέρει αδελφική αγάπη και ειλικρινή εκτίμηση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερωνύμου  προς πνευματικό ηγέτη της ιστορικής Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας στην Αυστραλία Ομογένεια, η οποία αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες και δυναμικότερες κοινότητες της Διασποράς.
Ταυτόχρονα, ενημέρωσε τον κ. Στυλιανό για την δυσχερή κοινωνική κατάσταση στην Ελλάδα και τις προσπάθειες που καταβάλλει η «Αποστολή» για την συστηματική και αποτελεσματική αντιμετώπιση της πνευματικής, κοινωνικής και οικονομικής κρίσης, που μαστίζει την Ελληνική κοινωνία τα τελευταία επτά χρόνια. 
Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας, επέδειξε ενδιαφέρον να πληροφορηθεί διάφορες πτυχές της τρέχουσας κατάστασης στην Ελλάδα, με δεδομένο μάλιστα το γεγονός ότι οι συνέπειες της κρίσεως είναι εμφανείς μέχρι και την Αυστραλία, αφού χιλιάδες Έλληνες μετανάστευσαν και συνεχίζουν να μεταναστεύουν και πάλι στην μακρινή Ήπειρο. Χαρακτήρισε συγκλονιστικό το φιλανθρωπικό έργο του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερώνυμου και της "Αποστολής" και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του, όπως χαρακτηριστικά είπε, για την σεμνότητα και το άοκνο ενδιαφέρον τους, στους ανθρώπους που υποφέρουν στην Ελλάδα. Επίσης κάλεσε τον κ. Δήμτσα να επισκεφθεί τους πρώτους μήνες του 2018 την Αρχιεπισκοπή .
Ο γενικός διευθυντής της «Αποστολής» συναντήθηκε με επιφανή στελέχη της Ομογένειας στη Μελβούρνη, όπως τον αξιότιμο κ. Βασίλειο Παπαστεργιάδη, πρόεδρο της μεγαλύτερης και  ιστορικής Ελληνικής Κοινότητας με τον οποίο συμφώνησαν σε ένα ευρύ φάσμα κοινών πρωτοβουλιών και δράσεων. 

  Σε ομιλίες του τόσο στο Σίδνεϋ όσο και στην Μελβούρνη ο κ. Δήμτσας  αναφέρθηκε στην ελληνική κρίση και στην ανάγκη της συνεργασίας όλων των εμπλεκομένων κυρίως της ομογένειας για να γυρίσει η χώρας μας σελίδα και να προχωρήσει στην ανάπτυξη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης