ΝΔ: Προσφορά στη Μάνδρα 40 τόνων τροφίμων και 20 τόνων εμφιαλιωμένου νερού

ΝΔ: Προσφορά στη Μάνδρα 40 τόνων τροφίμων και 20 τόνων εμφιαλιωμένου νερού

«Η ηθική και υλική συμπαράσταση στους πολίτες που δοκιμάζονται δεν είναι παρά μία ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης προς τους πληγέντες συμπολίτες μας», αναφέρουν αξιωματούχοι της Πειραιώς.

 ΝΔ: Προσφορά στη Μάνδρα 40 τόνων τροφίμων και 20 τόνων εμφιαλιωμένου νερού
Σαράντα τόνους τροφίμων και 20 τόνους εμφιαλωμένων νερών που συγκεντρώθηκαν από τις οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας στην Αττική παρέδωσαν στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την ανακούφιση των πλημμυροπαθών της Μάνδρας.

Η παράδοση έγινε σε δύο δόσεις –τη Δευτέρα και την Τρίτη- από κλιμάκιο στελεχών που αποτελούσαν οι αναπληρωτές εκπρόσωποι  Τύπου Σοφία Ζαχαράκη και Νίκος Ρωμανός, η γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων Μαρία Συρεγγέλα και ο γραμματέας Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων Γιώργος Σταμάτης.

Κλείσιμο
Η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς ξεκίνησε το Σάββατο με απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη και συνεχίζεται «με πολύ μεγάλη συμμετοχή χάρη στη συγκινητική ανταπόκριση των φίλων και μελών της Νέας Δημοκρατίας», όπως αναφέρουν αξιωματούχοι της Πειραιώς.

«Σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή για τη Δυτική Αττική, η ηθική και υλική συμπαράσταση στους πολίτες που δοκιμάζονται δεν είναι παρά μία ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης προς τους πληγέντες συμπολίτες μας» αναφέρουν. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης