Ζευγάρι διακινούσε ηρωίνη με μηχανάκι στο Ηράκλειο

Ζευγάρι διακινούσε ηρωίνη με μηχανάκι στο Ηράκλειο

Η συχνή παρουσία τους σε στέκια τοξικομανών προκάλεσε τις υποψίες των αστυνομικών

Ζευγάρι διακινούσε ηρωίνη με μηχανάκι στο Ηράκλειο
Οι συνεχείς βόλτες ενός μοτοποδηλάτου στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι στα στέκια όπου συχνάζουν χρήστες ναρκωτικών στο κέντρο του Ηρακλείου, δεν πέρασαν απαρατήρητες από τους άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που το ακινητοποίησαν για να κάνουν έλεγχο στον 46χρονο οδηγό και την 28χρονη επιβάτιδα.

Πάνω τους, οι αστυνομικοί βρήκαν 5,1 γραμμάρια ηρωίνης και 245 ευρώ κι έτσι τους πέρασαν χειροπέδες και τους προσήγαν στη Δίωξη Ναρκωτικών, άνδρες της οποίας έκαναν αμέσως μετά έρευνα στο σπίτι του 46χρονου και κατέσχεσαν άλλα 22,4 γραμμάρια ηρωίνης, 41 ναρκωτικά χάπια χωρίς την σχετική ιατρική συνταγή, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, αλλά και φυσίγγια πυροβόλου όπλου καθώς και 200 ευρώ. Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου με κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων κατά περίπτωση.

*** Έξω από τον σταθμό των λεωφορείων του ΚΤΕΛ στο Αγρίνιο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 19χρονος Έλληνας, που υποβλήθηκε σε έλεγχο και πάνω του βρέθηκε μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 97 γραμμαρίων. Ο νεαρός  οδηγήθηκε στη Δίωξη Ναρκωτικών και από εκεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου που του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης