Αναστασόπουλος: «Να κάνουμε τον Δ.Σ.Α. ξανά τον πρώτο επιστημονικό Σύλλογο της χώρας»

Αναστασόπουλος: «Να κάνουμε τον Δ.Σ.Α. ξανά τον πρώτο επιστημονικό Σύλλογο της χώρας»

Στο πλευρό του κ. Αναστασόπουλου βρέθηκαν  πλέον των 550 δικηγόρων προκειμένου να εκφράσουν την στήριξη τους τόσο στον επικεφαλής του συνδυασμού όσο και στους 24 υποψήφιους συμβούλους

Αναστασόπουλος: «Να κάνουμε τον Δ.Σ.Α. ξανά τον πρώτο επιστημονικό Σύλλογο της χώρας»
Τις βασικές θέσεις του προγράμματός του  παρουσίασε σε κατάμεστο κεντρικό θέατρο των Αθηνών ο υποψήφιος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (Δ.Σ.Α.) Δημήτρης Αναστασόπουλος.
         
Παράλληλα, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ο Δικηγόρος – όλοι εμείς μαζί!» κ. Αναστασόπουλος παρουσίασε τους 24 υποψηφίους συμβούλους οι οποίοι συνδράμουν ενεργά στη συλλογική προσπάθεια για την  ανάδειξη νέου πρόεδρου στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, στις επερχόμενες αρχαιρεσίες   της 26ης και 27ης Νοεμβρίου. Το κεντρικό σύνθημα (αλλά και όραμα) της εκδήλωσης  ήταν «να κάνουμε τον Δ.Σ.Α. ξανά τον πρώτο επιστημονικό Σύλλογο της χώρας».
         
Κλείσιμο
Τον υποψήφιο πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών   προλόγισαν ο καθηγητής της Νομικής Σχολής  του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Λεωνίδας Κοτσαλής,  ο λέκτορας της Νομικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών  Θρασύβουλος Κονταξής και ο ποινικολόγος   Γεώργιος Κυριακόπουλος, ενώ την εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογράφος Κώστας Παπαχλιμίντζος.
         
Στο πλευρό του κ. Αναστασόπουλου βρέθηκαν  πλέον των 550 δικηγόρων προκειμένου να εκφράσουν την στήριξη τους τόσο στον επικεφαλής του συνδυασμού όσο και στους 24 υποψήφιους συμβούλους.  Το παρών έδωσαν εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου όπως η πρώην υπουργός   Όλγα Κεφαλογιάννη, ο πρώην βουλευτής Αθανάσιος Πλεύρης, ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου,   διακεκριμένοι νομικοί, και άλλοι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης