Η «δικηγορία στον κινηματογράφο» - Ανοικτή συζήτηση με δικηγόρους και κριτικό

Η «δικηγορία στον κινηματογράφο» - Ανοικτή συζήτηση με δικηγόρους και κριτικό

Από τα δικαστήρια της Ευελπίδων στο αέναο ταξίδι των νεανικών ονείρων μέσω της μεγάλης οθόνης

Η «δικηγορία στον κινηματογράφο» - Ανοικτή συζήτηση με δικηγόρους και κριτικό
Η «δικηγορία στον κινηματογράφο» θα αναπτυχθεί σε όλες τις διαστάσεις όχι στην  μεγάλη (κινηματογράφο)  ή  στη μικρή οθόνη (τηλεόραση), αλλά στο «Polis Art Café»  αύριο, Πέμπτη,  το απόγευμα στις 17:00 (Πεσματζόγλου   5, πάνω από τη Στοά του Βιβλίου).
          
Σε μια διαφορετική από τα καθιερωμένα συζήτηση κριτικός κινηματογράφου, καλλιτεχνικός διευθυντή του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης Orestis Andreadakis, και ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης και δικηγόρος Γιάννης Ιωαννίδης, θα ανταλλάξουν απόψεις για την εικόνα του δικηγόρου και της Δικαιοσύνης, όπως  αυτή χει αποτυπωθεί στη μεγάλη οθόνη.
          
Κλείσιμο
Στο πλαίσιο αυτό, δικηγόροι θα αναφερθούν στα νεανικά τους όνειρα να ακολουθήσουν το δρόμο του κινηματογράφου με τους προβολείς στραμμένους σε εκείνους, κάτι που όμως όχι  μόνο έμεινε  απραγματοποίητο όνειρο, αλλά αντίθετα προσγειώθηκαν ανώμαλα...  στα δικαστήρια της πρώην  Σχολής Ευελπίδων.
          
Άλλοι, θα αναφερθούν στους προβληματισμούς των εφηβικών τους χρόνων, όπως: «Ηθοποιός ή δικηγόρος», ενώ θα αναλύσουν το πως τελικά επικράτησε το δεύτερο, αλλά  και το πως παθιάστηκαν  με το επάγγελμα του συνηγόρου, που λίγο ή πολύ κρύβει  έντονα στοιχεία υποκριτικής ικανότητας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης