Στην Καρδίτσα έπιασαν φυγόποινο έμπορο ναρκωτικών

Στην Καρδίτσα έπιασαν φυγόποινο έμπορο ναρκωτικών

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο τον 28χρονο Έλληνα, τον συνέλαβαν τον οδήγησαν στον εισαγγελέα και από εκεί στο πιο κοντινό σωφρονιστικό κατάστημα 

Στην Καρδίτσα έπιασαν φυγόποινο έμπορο ναρκωτικών
Από το γραφείο του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, «γραμμή» στο πιο κοντινό σωφρονιστικό κατάστημα πήγες ένας φυγόποινος έμπορος ναρκωτικών που εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας το απόγευμα της Πέμπτης στην πόλη της Καρδίτσας.

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο τον 28χρονο Έλληνα και διαπίστωσαν ότι είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών και χρηματική ποινή 20.000 ευρώ για διακίνηση ναρκωτικών, με απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας. Ο νεαρός συνελήφθη και καθώς η ποινή που εκκρεμούσε σε βάρος του ήταν τελεσίδικη, οδηγήθηκε στις φυλακές.

Κλείσιμο
*** Στην Τρίπολη συνελήφθη ένας τοκογλύφος που είχε καταδικαστεί από τα δικαστήρια αλλά δεν είχε εκτίσει την τελεσίδικη ποινή που του είχε επιβληθεί με απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Ναυπλίου. Ο 49χρονος Έλληνας οδηγήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρίπολης, που έδωσε εντολή για τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης