Αχαΐα: Πακιστανοί ξέφυγαν δεμένοι από τους απαγωγείς τους

Αχαΐα: Πακιστανοί ξέφυγαν δεμένοι από τους απαγωγείς τους

Είπαν ότι τρεις ομοεθνείς τους τούς επιτέθηκαν χτυπώντας τους και, αφού τους άρπαξαν ένα κινητό τηλέφωνο και 100 ευρώ, τους οδήγησαν σε ένα παράπηγμα όπου τους έδεσαν

Αχαΐα: Πακιστανοί ξέφυγαν δεμένοι από τους απαγωγείς τους
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας περιοχή του Βουπρασίου και τις γύρω περιοχές της Δυτικής Αχαΐας για τον εντοπισμό τριών Πακιστανών που λήστεψαν και στη συνέχεια απήγαγαν δυο ομοεθνείς τους, οι οποίοι όμως κατάφεραν να τους ξεφύγουν.

Η υπάλληλος ενός καταστήματος που διανυκτερεύει στην περιοχή τα έχασε όταν αντίκρισε τους δυο αλλοδαπούς να μπαίνουν μέσα… δεμένοι πισθάγκωνα και να της ζητούν να τους βοηθήσει! Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έφτασαν στο μαγαζί, απελευθέρωσαν τους δεσμώτες και τους πήραν προφορική κατάθεση. Εκείνοι είπαν ότι τρεις ομοεθνείς τους τούς επιτέθηκαν χτυπώντας τους και, αφού τους άρπαξαν ένα κινητό τηλέφωνο και 100 ευρώ, τους οδήγησαν σε ένα παράπηγμα όπου τους έδεσαν.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τα θύματα, οι απαγωγείς σκόπευαν να τηλεφωνήσουν σήμερα στους συγγενείς τους στο Πακιστάν και να ζητήσουν λύτρα ύψους 2.000 ευρώ για τον καθένα για να τους απελευθερώσουν. Όμως, τα ξημερώματα οι δύο νεαροί κατάφεραν να ξεφύγουν από τους δράστες και να το βάλουν στα πόδια, απρ’ όλο που τα χέρια τους ήταν δεμένα!

Τα θύματα οδήγησαν τους άνδρες της Ασφάλειας στο παράπηγμα όπου τους κρατούσαν και αμέσως οργανώθηκε επιχείρηση, κατά την διάρκεια της οποίας συνελήφθη ένας από τους φερόμενους ως δράστες της απαγωγής, ο οποίος μάλιστα είχε πάνω του το κινητό και τα χρήματα που τους είχαν αρπάξει. Ως  ένας από τους απαγωγείς, πιθανότατα ο «εγκέφαλος» που αναζητείται, φέρεται να είχε γνωρίσει τους δυο νεαρούς όταν εργάζονταν μαζί σε καλλιέργειες στη Θήβα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης