Επανέρχεται η ακτοπλοϊκή γραμμή Πάτρα - Κεφαλονιά - Ιθάκη

Επανέρχεται η ακτοπλοϊκή γραμμή Πάτρα - Κεφαλονιά - Ιθάκη

Από 1η Νοεμβρίου ξεκινούν τα δρομολόγια από την εταιρία Kefalonian Lines - Ικανοποιήθηκε το αίτημα των κοινωνιών των δύο νησιών

Επανέρχεται η ακτοπλοϊκή γραμμή Πάτρα - Κεφαλονιά - Ιθάκη
Επαναλειτουργεί μετά από σχεδόν ένα χρόνο που δεν εξυπηρετείτο η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Πάτρας με την Κεφαλονιά και την Ιθάκη. Μετά από απόφαση του υπουργού Ναυτιλίας, η εταιρία Kefalonian Lines αναλαμβάνει τα δρομολόγια από την 1η Νοεμβρίου και τα πέντε χρόνια.

Η εξυπηρέτηση της γραμμής εξετάστηκε την Πέμπτη σε σύσκεψη στο υπουργείο Ναυτιλίας υπό τον αρμόδιο υπουργό Παναγιώτη Κουρουμπλή και με τη συμμετοχή τοπικών φορέων και εκπροσώπων των εταιριών ΙONIAN GROUP και KEFALONIAN LINES, που είναι οι δύο εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην γραμμή Κυλλήνη - Πόρος Κεφαλονιάς. 

Κλείσιμο
Η εταιρία Kefalonian Lines ζήτησε να αναλάβει την ακτοπλοϊκή σύνδεση με την Πάτρα, εφόσον ικανοποιηθούν κάποια αιτήματά της σχετικά με την γραμμή της Κυλλήνης, όπου «συνυπάρχει» με την Ionian Group. Τελικά, οι δύο εταιρίες με αμοιβαίες υποχωρήσεις, συμφώνησαν στην πρόταση Κουρουμπλή τα «τελευταία» δρομολόγιά τους να τροποποιηθούν ως εξής: Η ΙONIAN GROUP θα αναχωρεί στις 15.30 από τον Πόρο Κεφαλονιάς και η KEFALONIAN LINES θα αναχωρεί από το ίδιο λιμάνι στις 17.15.

Οι εκπρόσωποι των δύο εταιριών συνυπέγραψαν σχετικό πρακτικό αποδοχής των ανωτέρω τροποποιήσεων και πλέον απομένει η επίσημη ανακοίνωση των δρομολογίων από και προς Πάτρα από την Kefalonian Lines.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης