Ηράκλειο: «Σώθηκε» το χέρι της κοπέλας που ακρωτηριάστηκε σε τροχαίο

Ηράκλειο: «Σώθηκε» το χέρι της κοπέλας που ακρωτηριάστηκε σε τροχαίο

Η κοπέλα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΚΑΤ από το Βενιζέλειο νοσοκομείο και υπεβλήθη επιτυχώς σε χειρουργική επέμβαση για την επανασυγκόλληση του χεριού της

Ηράκλειο: «Σώθηκε» το χέρι της κοπέλας που ακρωτηριάστηκε σε τροχαίο
Ευχάριστα νέα για τη νεαρή κοπέλα που ακρωτηριάστηκε το χέρι της, μετά από τροχαίο ατύχημα στο Ηράκλειο της Κρήτης, καθώς πέτυχε η χειρουργική επέμβαση για την επανασυγκόλληση του χεριού της. 

Η κοπέλα είχε χθες το πρωί μεταφερθεί εσπευσμένα στην Αθήνα στο νοσοκομείο ΚΑΤ από το Βενιζέλειο νοσοκομείο του Ηρακλείου, προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργείο για την επανασυγκόλληση του χεριού της. Ευτυχώς η εγχείρηση στέφθηκε με επιτυχία.

Κλείσιμο
«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την χειρουργική επέμβαση. Ήταν απόλυτα επιτυχής, το χέρι της νεαρής συγκολλήθηκε σε όλα τα στοιχεία, και πλέον θα μπορεί να ζήσει κανονικά και να λειτουργεί όπως πριν» ανέφερε στο ekriti.gr ο θεράπων ιατρός της 25χρονης και Διευθυντής της Μικροχειρουργικής Κλινικής του ΚΑΤ, κ. Σαράντος Σπυρίδωνος.

«Η κοπέλα είναι τώρα στην εντατική, διασωληνωμένη και θα παραμείνει για μερικές μέρες. Αύριο θα την ξυπνήσουμε και θα εκτιμήσουμε εκ νέου την κατάσταση της. Όλα πήγαν καλά, και είμαστε ευτυχείς για αυτό» είπε ο κ. Σπυρίδωνος. 

Το σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε σημειωθεί τα ξημερώματα της Τετάρτης, γύρω στις 5.30 τα ξημερώματα, στην περιοχή του Γιόφυρου στο Ηράκλειο της Κρήτης,
στο οποίο τραυματίστηκε η 25χρονη κοπέλα, καθώς και δύο ακόμη άντρες, ηλικίας 19 και 30 ετών, αλλά πιο ελαφρά. 

Οι πρώτες πληροφορίες μιλούσαν για σύγκρουση δύο μοτοσικλετών. Ωστόσο, τελικά αποδείχθηκε ότι η κοπέλα και οι δύο άντρες επέβαιναν όλοι μαζί σε ένα μηχανάκι, το οποίο εξετράπη της πορείας του πάνω σε γέφυρα. Οι δυο νεαροί τραυματίστηκαν στο χέρι και στο πόδι, ενώ η κοπέλα συγκρούστηκε στο κάγκελο της γέφυρας και χτύπησε πολύ σοβαρά στο χέρι.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης