Πιτσιρίκια 11 και 13 ετών έκλεψαν επτά μηχανάκια στη Ρόδο

Πιτσιρίκια 11 και 13 ετών έκλεψαν επτά μηχανάκια στη Ρόδο

Από τις 25 Αυγούστου ως τις 14 Οκτωβρίου, είχαν αρπάξει από διάφορα σημεία στην πόλη της Ρόδου άλλα έξι μοτοποδήλατα και μια μοτοσικλέτα

Πιτσιρίκια 11 και 13 ετών έκλεψαν επτά μηχανάκια στη Ρόδο
«Τρικάβαλο» σε ένα μοτοποδήλατο πήγαιναν μέρα- μεσημέρι στη Ρόδο τρεις πιτσιρικάδες ηλικίας μόλις 13, 13 και 11 χρόνων, με αποτέλεσμα να κινήσουν την περιέργεια των αστυνομικών της Ασφάλειας, οι οποίοι περιπολούσαν στην περιοχή και τους σταμάτησαν για να τους ελέγξουν.

Όπως αποδείχθηκε μετά την προσαγωγή τους, το μηχανάκι ήταν κλεμμένο αλλά δεν ήταν το μόνο που είχαν κλέψει οι «άγουροι» δράστες!

Κλείσιμο
Από τις 25 Αυγούστου ως τις 14 Οκτωβρίου, είχαν αρπάξει από διάφορα σημεία στην πόλη της Ρόδου άλλα έξι μοτοποδήλατα και μια μοτοσικλέτα, που όλα βρέθηκαν, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Οι ανήλικοι μηχανόβιοι συνελήφθησαν, αλλά δεν κρατήθηκαν λόγω της μικρής του ηλικίας. Πάντως, σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για κλοπές τροχοφόρων από κοινού, η οποία περιλαμβάνει και τους γονείς τους που κατηγορούνται για την πλημμελή εποπτεία τους.

*** Με ένα μοτοποδήλατο κλεμμένο από την πόλη της Ξάνθης συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. δύο Έλληνες ηλικίας 25 και 18 χρόνων, αλλά στην κατοχή τους κατασχέθηκε και μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Το μοτοποδήλατο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του και οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης κατηγορούμενοι για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης