Κιλκίς: Πατέρας και κόρη πωλούσαν λάδι αμφίβολης ποιότητας

Κιλκίς: Πατέρας και κόρη πωλούσαν λάδι αμφίβολης ποιότητας

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι είχαν πουλήσει 28 πλαστικά δοχεία με λάδι αμφίβολης ποιότητας σε έναν 70χρονο χωρίς να του δώσουν απόδειξη κι έτσι τα κατέσχεσαν

Κιλκίς: Πατέρας και κόρη πωλούσαν λάδι αμφίβολης  ποιότητας
Ούτε την προβλεπόμενη πιστοποίηση είχαν για το άγνωστης προέλευσης και ποιότητας λάδι που διακινούσαν με την ένδειξη «εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο», αλλά ούτε και άδεια για να διενεργούν υπαίθριο εμπόριο σε περιοχή του Κιλκίς, ένας 46χρονος και η 26χρονη κόρη του.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κιλκίς διαπίστωσαν ότι είχαν πουλήσει 28 πλαστικά δοχεία με λάδι αμφίβολης ποιότητας σε έναν 70χρονο χωρίς να του δώσουν απόδειξη κι έτσι τα κατέσχεσαν. Στη συνέχεια, έκαναν έρευνα στο όχημα που χρησιμοποιούσαν οι δράστες, όπου βρήκαν άλλα 17 δοχεία των πέντε λίτρων με λάδι τα οποία επόσης κατασχέθηκαν. Δείγμα του περιεχομένου τους εστάλη για χημική ανάλυση, ώστε να εξακριβωθεί αν ήταν πράγματι ελαιόλαδο ή άλλου είδους νοθευμένο λάδι.

Κλείσιμο
Εκτός από τα συνολικά 45 δοχεία, κατασχέθηκαν το όχημα των πωλητών και 50 ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή του 46χρονου, ως προερχόμενα από την παράνομη πώληση. Πατέρας και κόρη παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς με κατηγορίες για παράνομο υπαίθριο εμπόριο και πώληση νοθευμένου προϊόντος. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης