Αλεξανδρούπολη: 45χρονος καλλιεργούσε χασισόδεντρα στο σπίτι του

Αλεξανδρούπολη: 45χρονος καλλιεργούσε χασισόδεντρα στο σπίτι του

Οι αστυομικοί εντόπισαν δυο σημεία εντόπισε φυτείες με συνολικά 13 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,80 εκατοστών ως 1,50 μέτρου

Αλεξανδρούπολη: 45χρονος καλλιεργούσε χασισόδεντρα στο σπίτι του
Ο εκπαιδευμένος στην ανίχνευση ναρκωτικών σκύλος που «όργωσε» το σπίτι και την επιχείρηση ενός 45χρονου στην Αλεξανδρούπολη μαζί με τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, αποκάλυψε τις παράνομες δραστηριότητές του.

Στα δυο σημεία εντόπισε φυτείες με συνολικά 13 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,80 εκατοστών ως 1,50 μέτρου που κατασχέθηκαν μαζί με δύο λάστιχα ποτίσματος και μία συσκευασία με φυτόχωμα, αλλά και ακατέργαστη κάνναβη βάρους 595 γραμμαρίων. Παράλληλα, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ένα κυνηγετικό όπλο χωρίς άδεια και η εισαγγελέας Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης άσκησε στον 45χρονο δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Κλείσιμο
*** Ο ίδιος σκύλος ανιχνευτής έκανε έρευνα και στο σπίτι ενός 62χρονου και της 52χρονης συζύγου του στην Αλεξανδρούπολη, τους οποίους συνέλαβαν οι αστυνομικοί καθώς διαπιστώθηκε ότι είχαν στην κατοχή τους μία νάιλον συσκευασία και δύο πλαστικά δοχεία με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 370 γραμμαρίων. Και αυτοί οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης