Χασισοκαλλιεργητές συνελήφθησαν σε Κοζάνη και Πέλλα

Χασισοκαλλιεργητές συνελήφθησαν σε Κοζάνη και Πέλλα

Στην Κοζάνη η χασισοφυτεία για την οποία είχαν πληροφορίες οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών ήταν μέσα σε ποιμνιοστάσιο!

Χασισοκαλλιεργητές συνελήφθησαν σε Κοζάνη και Πέλλα
Δεν είχε μέσα μόνο πρόβατα το ποιμνιοστάσιο ενός 56χρονου σε περιοχή της Κοζάνης, αλλά και την ατομική του… χασισοφυτεία για την οποία είχαν πληροφορηθεί οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και του τμήματος Βοΐου και του έκαναν «επίσκεψη».

Οι αστυνομικοί μπήκαν στο μαντρί και βρήκαν τα τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 2,40 μέτρων που καλλιεργούσε ο δράστης, τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Έτσι, συνέλαβαν τον 56χρονο που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης κατηγορούμενος για καλλιέργεια ναρκωτικών.

Κλείσιμο
*** Και στην αυλή του σπιτιού του σε περιοχή της Πέλλας και σε ένα διπλανό αγροτεμάχιο καλλιεργούσε χασισόδεντρα ένας 22χρονος, που συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας Έδεσσας. Κατά την έρευνα κατασχέθηκαν έξι δενδρύλλια κάνναβης ύψους τριών μέτρων.

Στο σπίτι του βρέθηκαν τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους ενός κιλού και 485 γραμμαρίων και άλλη μια με ηρωίνη βάρους 1,2 γραμμαρίου. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Έδεσσας άσκησε στο νεαρό δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης