Εξαρθρώθηκε η σπείρα που λεηλατούσε σπίτια στην Αρκαδία

Εξαρθρώθηκε η σπείρα που λεηλατούσε σπίτια στην Αρκαδία

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιαστεί 29  κλοπές και απόπειρες αλλά εκτιμάται ότι ο αριθμός τους είναι πολύ μεγαλύτερος

Εξαρθρώθηκε η σπείρα που λεηλατούσε σπίτια στην Αρκαδία
Τέσσερις νεαροί Έλληνες αποτελούσαν την εγκληματική οργάνωση που κρατούσε... ξάγρυπνους επί ένα χρόνο τους κατοίκους των χωριών βόρεια και τη νότια Κυνουρία στην Αρκαδία, κάνοντας διαρρήξεις σε σπίτια και οχήματα.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιαστεί 29  κλοπές και απόπειρες αλλά εκτιμάται ότι ο αριθμός τους είναι πολύ μεγαλύτερος.

Κλείσιμο
Από την έρευνα της Ασφαλείας Τρίπολης εξακριβώθηκε ότι οι δράστες ηλικίας 25, 26, 27 και 31 χρόνων «χτυπούσαν» κάθε φορά με διαφορετική σύνθεση, από τις 5 Ιουνίου του 2016 ως τις 17 Ιουλίου φέτος. Στο διάστημα αυτό, είχαν διαρρήξει 25 σπίτια και δυο αυτοκίνητα και είχαν αποπειραθεί να διαρρήξουν άλλες δυο κατοικίες. Η λεία τους από τις κλοπές σε μετρητά, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα πολύτιμα είδη, ξεπερνά τα 86.000 ευρώ!

Τα μέλη της σπείρας δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, αλλά στην κατοχή του κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποιούσαν, ως μέσο για την τέλεση κλοπών. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και  διακεκριμένες κλοπές, υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης αλλά η προανάκριση συνεχίζεται για την πλήρη διαλεύκανση της δράσης τους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης