Ιωάννινα: Σπίτι με θέα σε άλσος με... κοκαΐνη και ηρωίνη

Ιωάννινα: Σπίτι με θέα σε άλσος με... κοκαΐνη και ηρωίνη

Το ότι ο 29χρονος Αλβανός και η 38χρονη Ρουμάνα σύντροφός του διακινούσαν ποσότητες «σκληρών» ναρκωτικών στην πόλη, ήταν γνωστό στους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών οι οποίοι παρακολουθούσαν διακριτικά τις κινήσεις τους

Ιωάννινα: Σπίτι με θέα σε άλσος με... κοκαΐνη και ηρωίνη
Το ειδυλλιακό τοπίο του αλσυλλίου που βρίσκεται έξω από το σπίτι δυο αλλοδαπών στην πόλη των Ιωαννίνων, δεν ήταν και τόσο αθώο. Αντίθετα, ήταν και αρκετά επικίνδυνο για τα μικρά παιδιά που παίζουν καθημερινά εκεί και μπορεί κάποιο από αυτά να ανακάλυπτε τα επικίνδυνα ναρκωτικά που είχαν κρύψει.

Το ότι ο 29χρονος Αλβανός και η 38χρονη Ρουμάνα σύντροφός του διακινούσαν ποσότητες «σκληρών» ναρκωτικών στην πόλη, ήταν γνωστό στους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών οι οποίοι παρακολουθούσαν διακριτικά τις κινήσεις τους. Έτσι, τους είδαν να κρύβουν την παράνομη πραμάτεια τους στους θάμνους του μικρού άλσους όπου «έβλεπε» το μπαλκόνι του διαμερίσματός τους.

Κλείσιμο
Το ζευγάρι συνελήφθη με μια αιφνιδιαστική επιχείρηση και κατασχέθηκαν 1.370 ευρώ που είχαν στο σπίτι τους, τα οποία προέρχονταν από την πώληση ναρκωτικών. Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί «χτένισαν» το άλσος για να εντοπίσουν τις «καβάντζες» που χρησιμοποιούσαν και βρήκαν μέσα σε αυτές ηρωίνη βάρους 455 γραμμάριων και κοκαΐνη βάρους 54,2 γραμμαρίων. Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης