Σχολή δημοσιογραφίας με την υπογραφή Μαλέλη και Σωτηρακόπουλου

Σχολή δημοσιογραφίας με την υπογραφή Μαλέλη και Σωτηρακόπουλου

Μαζί υποδέχτηκαν τους νέους φοιτητές που θέλουν να διαπρέψουν και να ξεχωρίσουν στο χώρο της δημοσιογραφίας 

Σχολή δημοσιογραφίας με την υπογραφή Μαλέλη και Σωτηρακόπουλου
Τις δυνάμεις τους ένωσαν ο Σταμάτης Μαλέλης και ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος δημιουργώντας μια πρότυπη σχολή δημοσιογραφίας.

Το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ, ενώθηκε με τη Σχολή του Σταμάτη Μαλέλη και υποδέχτηκαν τους νέους φοιτητές που θέλουν να διαπρέψουν και να ξεχωρίσουν στο χώρο της δημοσιογραφίας.

Κλείσιμο


Ήταν μια εναρκτήρια γιορτή με πολλές απονομές και βραβεύσεις σε ανθρώπους που έχουν αποφοιτήσει όλα αυτά τα χρόνια από τις δύο σχολές.

Στο protothema.gr μίλησε ο κ. Σταμάτης Μαλέλης:



«Σκοπό έχουμε να μεταφέρουμε όσο το δυνατό περισσότερες γνώσεις. Το ένα τμήμα θα ασχοληθεί με τη digital τηλεόραση, social media και το δεύτερο τμήμα θα ασχοληθεί πολύ με το αθλητικό ρεπορτάζ. Είναι και τα δύο πρωτοπόρα τμήματα της δημοσιογραφίας», λέει στο protothema.gr και προσθέτει: «Είναι ένα πάντρεμα του διαδικτύου με την τηλεόραση. Δένεται πολύ το digital κομμάτι, τα new media με την τηλεόραση. Τα νέα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με τη δημοσιογραφία πρέπει να το μάθουν αυτό πολύ καλά. Σε δέκα μέρες ξεκινάμε και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά», λέει στο protothema.gr ο κ. Μαλέλης.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης