Χιλιάδες λαθραία μπουκάλια μπύρας στον Προμαχώνα

Χιλιάδες λαθραία μπουκάλια μπύρας στον Προμαχώνα

Το όχημα των δυο αλλοδαπών θεωρήθηκε ύποπτο κι έτσι το ακινητοποίησαν οι υπάλληλοι της Κινητής Ομάδας Ελέγχου για να το ερευνήσουν

Χιλιάδες λαθραία μπουκάλια μπύρας στον Προμαχώνα
Θα πλημμύριζε η ιταλική αγορά από... ρουμάνικη μπύρα με τα χιλιάδες μπουκάλια που επιχείρησαν να περάσουν παράνομα μέσω Ελλάδας δυο Ρουμάνοι, οι οποίοι εμφανίστηκαν με ένα φορτηγό στα σύνορα! Η προσπάθειά τους, όμως, πήρε άδοξο τέλος στο Τελωνείο του Προμαχώνα.

Το όχημα των δυο αλλοδαπών θεωρήθηκε ύποπτο κι έτσι το ακινητοποίησαν οι υπάλληλοι της Κινητής Ομάδας Ελέγχου για να το ερευνήσουν. Όταν έψαξαν την καρότσα του, αντίκρισαν έκπληκτοι 22.276 φιάλες από διάφορες μάρκες που περιείχαν συνολικά  7.318 λίτρα μπύρας και τις μετέφεραν οι επιβάτες από την πατρίδα τους με προορισμό την Ιταλία!

Κλείσιμο
Το φορτηγό κατασχέθηκε, όπως και το λαθραίο φορτίο οι φορολογικές επιβαρύνσεις για το οποίο υπολογίστηκαν σε 7.922 ευρώ, ενώ το Τελωνείο Σερρών σχημάτισε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και λαθρεμπορία αλκοολούχων ποτών σε βάρος των δυο Ρουμάνων, του οδηγού και του συνοδηγού, καθώς και ενός ομοεθνούς τους που ήταν ο αποστολέας του φορτίου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης