Συλλήψεις φυγόποινων σε Λάρισα και Ιωάννινα

Συλλήψεις φυγόποινων σε Λάρισα και Ιωάννινα

Με πολλές καταδίκες στην «πλάτη τους»

Θεσσαλονίκη: Μείωση των τροχαίων ατυχημάτων αλλά αύξηση των παραβάσεων
Τρεις καταδίκες είχε στην «πλάτη» ένας 32χρονος Πακιστανός, όλες για παραβίαση των περιορισμών διαμονής. Όμως, τα ίχνη του είχαν εξαφανιστεί και εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας το βράδυ της Παρασκευής στη Λάρισα, όπου συνελήφθη.

Ο αλλοδαπός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ο οποίος έδωσε εντολή να μεταχθεί στις φυλακές της πόλης για να εκτίσει την ποινή φυλάκισης ενός έτους και ενός μηνός, που είχε επιβληθεί του σε βάρος του με τις τρεις αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας οι οποίες εκκρεμούν.

Κλείσιμο
*** Πάλι στη Λάρισα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 37χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας για παράβαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί.

*** Στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας, αστυνομικοί του τοπικού τμήματος συνέλαβαν έναν 26χρονο Αλβανό σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, με ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ.

*** Στα Ιωάννινα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 61χρονος Έλληνας, επειδή σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων για παράβαση της Εργατικής νομοθεσίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης