Βόλος: 37χρονος ξάφρισε 15 μπουκάλια ουίσκι από δύο σούπερ μάρκετ

Βόλος: 37χρονος ξάφρισε 15 μπουκάλια ουίσκι από δύο σούπερ μάρκετ

Ομολόγησε ότι μέσα σε τέσσερις ημέρες είχε μπει ως πελάτης τρεις φορές στο ένα από τα δύο σούπερ μάρκετ και μία στο άλλο και κάθε φορά έκλεβε δύο ή τρεις φιάλες ουίσκι!

Βόλος: 37χρονος ξάφρισε 15 μπουκάλια ουίσκι από δύο σούπερ μάρκετ
Το πάθος ενός 37χρονου Έλληνα για το… ουίσκι ήταν γνωστό στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, των οποίων ήταν παλιός γνώριμος από υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπές. Έτσι, θεωρήθηκε ως βασικός ύποπτος για τις απανωτές κλοπές σε δυο σούπερ μάρκετ του Βόλου.

Όταν έγινε η προσαγωγή του, ο 37χρονος αλκοολικός ομολόγησε ότι μέσα σε τέσσερις ημέρες είχε μπει ως πελάτης τρεις φορές στο ένα από τα δύο σούπερ μάρκετ και μία στο άλλο και κάθε φορά έκλεβε δύο ή τρεις φιάλες ουίσκι! Συνολικά, έκλεψε 15 φιάλες για να ικανοποιήσει την ανάγκη του για  αλκοόλ, τις οποίες μάλιστα είχε προλάβει να καταναλώσει! Έτσι, συνελήφθη και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Βόλου του άσκησε δίωξη για κλοπές.

Κλείσιμο
*** Δυο νεαρές Ελληνίδες μπήκαν ως πελάτισσες σε ένα κατάστημα ενδυμάτων στα Τρίκαλα, το βράδυ της Πέμπτης, χωρίς να ψωνίσουν κάτι από όσα δοκίμασαν. Φεύγοντας, όμως, ένας υπάλληλος του καταστήματος αντιλήφθηκε ότι είχαν «βουτήξει» διάφορα ρούχα και ακινητοποίησε τη μια, που είναι ανήλικη.

Αντίθετα, η 18χρονη συνεργός της τράπηκε σε φυγή και αναζητείται. Η κοπέλα, που είχε πάνω της τα κλεμμένα είδη, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων με την κατηγορία της κλοπής, ενώ και οι γονείς της κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης