Καταδίωξη κλεμμένου αυτοκινήτου με 133 κιλά χασίς στη Θεσπρωτία

Καταδίωξη κλεμμένου αυτοκινήτου με 133 κιλά χασίς στη Θεσπρωτία

Ο μεταφορέας εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην περιοχή Νεράιδα της Θεσπρωτίας, αλλά πάτησε γκάζι όταν είδε αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας

Καταδίωξη κλεμμένου αυτοκινήτου με 133 κιλά χασίς στη Θεσπρωτία
Εδώ και εννέα μήνες είχε αποφασιστεί και οργανωθεί η μεταφορά μεγάλης ποσότητας αλβανικού χασίς στην ενδοχώρα από έναν 36χρονο Αλβανό! Τότε –συγκεκριμένα στις 17 Ιανουαρίου- είχε κλαπεί από τον Χολαργό το Ι.Χ. αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε, βάζοντάς του πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.

Ο μεταφορέας εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην περιοχή Νεράιδα της Θεσπρωτίας, αλλά πάτησε γκάζι όταν είδε αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας και του Α’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών να του κάνουν σήμα να σταματήσει για έλεγχο. Ακολούθησε καταδίωξη και ο δράστης εγκατέλειψε το αυτοκίνητο προσπαθώντας να διαφύγει πεζός. 

Κλείσιμο
Όμως, οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και του πέρασαν χειροπέδες. Στα ασφυκτικά γεμάτα καθίσματα και τον χώρο αποσκευών του οχήματος, που κατασχέθηκε για να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του, βρέθηκαν 79 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 133 κιλών και 140 γραμμαρίων. 

Ο 36χρονος δεν είχε ταξιδιωτικά έγγραφα και είναι φυγόποινος, αφού σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Έτσι, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση, κλοπή τροχοφόρου, πλαστογραφία και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης