Βέροια: Κλέφτης αυτοκινήτων απείλησε με μαχαίρι τον ιδιοκτήτη

Βέροια: Κλέφτης αυτοκινήτων απείλησε με μαχαίρι τον ιδιοκτήτη

Ο 52χρονος έπιασε στα πράσα τον 34χρονο κλέφτη, ο οποίος δεν δίστασε να του επιτεθεί και να τον χτυπήσει

Βέροια: Κλέφτης αυτοκινήτων απείλησε με μαχαίρι τον ιδιοκτήτη
Στα πράσα έπιασε ένας 52χρονος ένα νεαρό που είχε παραβιάσει το αυτοκίνητό του που ήταν σταθμευμένο στην πόλη της Βέροιας με σκοπό να το κλέψει, αλλά εκείνος δεν δίστασε να τον απειλήσει με μαχαίρι και να του επιτεθεί γρονθοκοπώντας τον και τραυματίζοντάς τον!

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν ο άτυχος ιδιοκτήτης του οχήματος αντιλήφθηκε την απόπειρα κλοπής και βγήκε μαινόμενος από το σπίτι του. Όμως, βρέθηκε αντιμέτωπος με το μαχαίρι του 34χρονου Έλληνα δράστη και, όταν προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει στην προσπάθειά του να διαφύγει, δέχθηκε αλλεπάλληλα χτυπήματα.

Κλείσιμο
Ο 34χρονος κατάφερε προσωρινά να το σκάσει, όμως ξεκίνησαν αμέσως αναζητήσεις από αστυνομικούς της Ασφάλειας και συνελήφθη λίγο αργότερα. Στην κατοχή του βρέθηκαν το επίμαχο μαχαίρι και τα διαρρηκτικά εργαλεία που χρησιμοποίησε, τα οποία κατασχέθηκαν. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας σε βαθμό κακουργήματος, απειλή, πρόκληση σωματικής βλάβης και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης