Φλώρινα: Και λαθρεμπόριο... αμύγδαλου έκανε 52χρονος που είχε και οπλοστάσιο!

Φλώρινα: Και λαθρεμπόριο... αμύγδαλου έκανε 52χρονος που είχε και οπλοστάσιο!

Ο δράστης συνελήφθη όταν πούλησε δέκα πακέτα λαθραίων τσιγάρων σε έναν 60χρονο και στο σπίτι του βρέθηκαν 1.024 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρων και 20 πακέτα καπνού 

Φλώρινα: Και λαθρεμπόριο... αμύγδαλου έκανε 52χρονος που είχε και οπλοστάσιο!
Δεν έχουν τελειωμό οι παράνομες δραστηριότητες του 52χρονου που συνελήφθη το Σάββατο σε περιοχή της Φλώρινας με ένα μεγάλο οπλοστάσιο και πλήθος λαθραίων καπνικών προϊόντων στο σπίτι του. Στο πλαίσιο της έρευνας, αποκαλύφθηκε ότι έκρυβε χιλιάδες λαθραία πακέτα τσιγάρων και καπνού σε δυο αποθήκες, αλλά και ότι διακινούσε και λαθραία... αμύγδαλα!

Οι έρευνες που έκαναν οι άνδρες της Ασφάλειας Αμυνταίου και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών στις δυο αποθήκες σε περιοχή της Φλώρινας, έφεραν στο φως άλλα 14.485 πακέτα τσιγάρων και 81 συσκευασίες καπνού συνολικού βάρους 19 κιλών και 214 γραμμαρίων χωρίς τις ειδικές ταινίες του φόρου κατανάλωσης, αλλά και επτά συσκευασίες με 158 κιλά και 760 γραμμάρια αμύγδαλα για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί! 

Κλείσιμο
Τα νέα ευρήματα κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στο Τελωνείο για να υπολογιστούν τα διαφυγόντα έσοδα του δημοσίου, ενώ σε βάρος του 52χρονου σχηματίστηκε συμπληρωματική δικογραφία με την οποία οδηγήθηκε για δεύτερη φορά στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης. Ωστόσο, η προανάκριση συνεχίζεται για να διαλευκανθεί πλήρως η παράνομη δράση του.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης συνελήφθη όταν πούλησε δέκα πακέτα λαθραίων τσιγάρων σε έναν 60χρονο και στο σπίτι του βρέθηκαν 1.024 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρων και 20 πακέτα καπνού συνολικού βάρους 800 γραμμαρίων, αλλά και 26 όπλα μεταξύ των οποίων πολεμικά, κυνηγετικά, περίστροφα, πιστόλες και φλόμπερ, 26 ξιφολόγχες, 19 σπαθιά, ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι, πέντε κάλυκες, τέσσερα κενά βλήματα και μια παλιά κάννη. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης