Έπαιζαν παράνομο στοίχημα σε καφετέρια στο Βόλο

Έπαιζαν παράνομο στοίχημα σε καφετέρια στο Βόλο

Όταν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στην συγκεκριμένη καφετέρια, έπιασαν στα πράσα έναν 50χρονο παίκτη να ποντάρει στους αγώνες του Champions League που διεξάγονταν εκείνη την ώρα

Έπαιζαν παράνομο στοίχημα σε καφετέρια στο Βόλο
Σε άντρο του παράνομου στοιχήματος είχε μετατραπεί μια καφετέρια σε περιοχή του  Βόλου, όπου η ιδιοκτήτρια του καταστήματος και ο γιος της παρείχαν στους θαμώνες αποδόσεις από ξένες εταιρείες που ήταν σημαντικά υψηλότερες από αυτές στο νόμιμο ελληνικό στοίχημα.

Όταν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στην συγκεκριμένη καφετέρια, έπιασαν στα πράσα έναν 50χρονο παίκτη να ποντάρει στους αγώνες του Champions League που διεξάγονταν εκείνη την ώρα. Έτσι, τον συνέλαβαν μαζί με τον 34χρονο προσωρινά υπεύθυνο για παράβαση του νόμου περί παιγνίων και τους προσήγαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Κλείσιμο
Τόσο η 81χρονη ιδιοκτήτρια της καφετέριας, όσο και ο 55χρονος γιος της που την διαχειρίζεται, απουσίαζαν εκείνη την ώρα και αναζητούνται στα όρια του αυτοφώρου. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ένα πλήρες σύστημα υπολογιστή και 19 χειρόγραφα σημειώματα με στοιχεία για το παράνομο στοίχημα, τα οποία μελετούν για να εντοπίσουν και τους παίκτες που επίσης θα κατηγορηθούν, όπως προβλέπει η νομοθεσία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης