Επιμένουν οι βροχές και την Παρασκευή - Ισχυροί άνεμοι έως 9 Μποφόρ

Επιμένουν οι βροχές και την Παρασκευή - Ισχυροί άνεμοι έως 9 Μποφόρ

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Γιάννη Καλλιάνο, η ενίσχση των βοριάδων έχει ήδη ξεκινήσει και οι άνεμοι θα πνέουν κατά διαστήματα με εντάσεις 7-8 και τοπικά ίσως 9 μποφόρ (ως ριπές) έως και την Κυριακή.

Επιμένουν οι βροχές και την Παρασκευή - Ισχυροί άνεμοι έως 9 Μποφόρ
Φθινοπωρινός θα είναι ο καιρός και την Παρασκευή, όπως προβλέπει η ΕΜΥ. Ειδικότερα, προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια, και την Κρήτη, καθώς και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά και νότια, όπου τα φαινόμενα τις πρωινές ώρες θα είναι πιθανόν ισχυρά

Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 Μποφόρ, ενώ στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 με 8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά. 

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Γιάννη Καλλιάνο, η ενίσχση των βοριάδων έχει ήδη ξεκινήσει και στην Αττική και σε ανάρτησή του στο Facebook εφιστά την προσοχή στους πολίτες, καθώς οι άνεμοι θα πνέουν κατά διαστήματα με εντάσεις 7-8 και τοπικά ίσως 9 μποφόρ (ως ριπές) έως και την Κυριακή.

Παράλληλα, τονίζει ότι η Κυριακή θα είναι μία ιδιαίτερα βροχερή μέρα για την Αττική, καλώντας τους πολίτες να μην ρισκάρουν να προγραμματίσουν υπαίθριες δραστηριότητες.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης