Λάρισα: Συνέλαβαν «νταή» και... φυγόποινο έμπορο ναρκωτικών

Λάρισα: Συνέλαβαν «νταή» και... φυγόποινο έμπορο ναρκωτικών

Εκκρεμούσε σε βάρος του καταδίκη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, αντίσταση και απλή σωματική βλάβη - Θα εκτίσει ποινή φυλάκισης εννέα ετών και έξι μηνών, ενώ θα πρέπει και να καταβάλλει και χρηματική ποινή 5.000 ευρώ 

Λάρισα: Συνέλαβαν «νταή» και... φυγόποινο έμπορο ναρκωτικών
Ένας συμπτωματικός έλεγχος στον οποίο υποβλήθηκε από άνδρες της Άμεσης Δράσης στη Λάρισα, οδήγησε στη σύλληψη ενός «νταή» εμπόρου ναρκωτικών που είχε καταδικαστεί σε πολυετή με απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων της πόλης.

Πρόκειται για έναν 35χρονο Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη από τους αστυνομικούς όταν διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδίκη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, αντίσταση και απλή σωματική βλάβη.

Κλείσιμο
Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας, στον οποίο παραπέμφθηκε, διέταξε τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα για να εκτίσει την ποινή κάθειρξης εννέα ετών και έξι μηνών, ενώ θα πρέπει και να καταβάλλει και χρηματική ποινή 5.000 ευρώ που του είχε επιβληθεί.

*** Στην φυλακή οδηγήθηκε με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών ένας 49χρονος Έλληνας που συνελήφθη στην Πάτρα από αστυνομικούς του Α΄ τμήματος, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών.

*** Πάλι στην Πάτρα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας μια 47χρονη Ελληνίδα, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, με την οποία της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 17 μηνών για κλοπή.

*** Στην Ελασσόνα, άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος συνέλαβαν έναν 44χρονο Αλβανό που είχε έρθει παράνομα στη χώρα, επειδή σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο αποφάσεις των Μονομελών Πλημμελειοδικείων Καστοριάς και Χανιών για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, με συνολική ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ. 

*** Στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας, συνελήφθη από αστυνομικούς του Α’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης ένας 31χρονος Αλβανός, ο οποίος είχε περάσει παράνομα στη χώρα αν και σε βάρος του εκκρεμούσαν μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, με ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης