Διακίνηση κοκαΐνης με μεγάλα κέρδη από Αλβανούς στο Βόλο

Διακίνηση κοκαΐνης με μεγάλα κέρδη από Αλβανούς στο Βόλο

Όταν οι αστυνομικοί βεβαιώθηκαν ότι έκαναν αλισβερίσι, τους ακινητοποίησαν και ο εκπαιδευμένος σκύλος τους ερεύνησε το αυτοκίνητο, όπου ξετρύπωσε δύο συσκευασίες με  κοκαΐνη βάρους 108,86 γραμμαρίων

Διακίνηση κοκαΐνης με μεγάλα κέρδη από Αλβανούς στο Βόλο
Μέσα στο Ι.Χ. αυτοκίνητό τους που είχαν παρκάρει στην είσοδο του Βόλου μοίραζαν τις ποσότητες κοκαΐνης που θα διακινούσαν, δύο Αλβανοί που κατοικούν μόνιμα στην πόλη, χωρίς να φαντάζονται ότι είχαν τεθεί υπό παρακολούθηση από τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών.

Όταν οι αστυνομικοί βεβαιώθηκαν ότι έκαναν αλισβερίσι, τους ακινητοποίησαν και ο εκπαιδευμένος σκύλος τους ερεύνησε το αυτοκίνητο, όπου ξετρύπωσε δύο συσκευασίες με  κοκαΐνη βάρους 108,86 γραμμαρίων, που αντιστοιχούσαν σε περίπου 1.000 δόσεις! Πάνω στους δράστες, ηλικίας 26 και 40 χρόνων, κατασχέθηκαν 360 ευρώ.

Κλείσιμο
Στα σπίτια τους βρέθηκαν άλλη μια μικρή ποσότητα κοκαΐνης βάρους 0,21 γραμμαρίου και μετρητά ύψους 3.700 ευρώ που προέρχονταν από τις πωλήσεις. Οι δυο Αλβανοί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου που τους άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ κατασχέθηκαν το όχημά τους και δύο κινητά.

Με δύο συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 16,74 γραμμάρια ηρωίνης έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών ένας 54χρονος Έλληνας, μετά από έλεγχο που του έγινε στο Ηράκλειο. Στο σπίτι του δράστη κατασχέθηκαν 200 ευρώ προερχόμενα από την πώληση του παράνομου εμπορεύματος και μια ζυγαριά ακριβείας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης