Γυναίκα διέρρηξε τρία μαγαζιά σε λίγη ώρα στα Χανιά

Γυναίκα διέρρηξε τρία μαγαζιά σε λίγη ώρα στα Χανιά

Η κινητοποίηση που έγινε από τους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης ήταν αστραπιαία και η… «ποντικίνα» έπεσε στα χέρια τους

Γυναίκα διέρρηξε τρία μαγαζιά σε λίγη ώρα στα Χανιά
Ικανότητες έμπειρου διαρρήκτη είχε αναπτύξει μια 46χρονη Ελληνίδα που δρούσε σε περιοχή του Δήμου Χανίων, με στόχο τα καταστήματα. Μέσα σε λίγη ώρα «χτύπησε» τρία, αλλά μόνο σε ένα κατάφερε να τρυπώσει και μετά από λίγο συνελήφθη.

Η κινητοποίηση που έγινε από τους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης ήταν αστραπιαία και η… «ποντικίνα» έπεσε στα χέρια τους την ώρα που προσπαθούσε να διαφύγει από την επιχείρηση ενός 36χρονου, από την οποία είχε κλέψει 220 ευρώ. Στην κατοχή της κατασχέθηκαν 182 ευρώ και τα διαρρηκτικά εργαλεία που είχε χρησιμοποιήσει.

Κλείσιμο
Στην Ασφάλεια, όπου έγινε η προανάκριση, διαπιστώθηκε ότι η 46χρονη είχε προσπαθήσει λίγο νωρίτερα να διαρρήξει ακόμα δύο επιχειρήσεις στην ίδια περιοχή χωρίς να τα καταφέρει. Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων κατηγορούμενη για κλοπή τετελεσμένη και σε απόπειρα.

*** Τον πελάτη προσποιήθηκε ένας αλλοδαπός που μπήκε στο κατάστημα μιας 45χρονης στο Ρέθυμνο, όμως όχι μόνο δεν ψώνισε αλλά έφυγε και με… 100 ευρώ και διάφορα έγγραφα που άρπαξε από το πορτοφόλι της! Ωστόσο, ο 47χρονος Πολωνός συνελήφθη λίγο αργότερα από αστυνομικούς της Ασφάλειας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου κατηγορούμενος  για κλοπή. 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης