Πρέβεζα: Προκάλεσε την τύχη του ο Βούλγαρος που έκλεψε μηχανή

Πρέβεζα: Προκάλεσε την τύχη του ο Βούλγαρος που έκλεψε μηχανή

Ο 25χρονος αλλοδαπός δεν είχε ούτε και δίπλωμα οδήγησης, αλλά σαν να μην έφταναν αυτά, αποδείχθηκε ότι για η μηχανή είχε κάνει φτερά από τα... Μέγαρα Αττικής!

«Θεριακλήδες» Αλβανοί έκλεψαν τσιγάρα στην Χαλκιδική
Χωρίς πινακίδα κυκλοφορίας οδηγούσε μια μοτοσικλέτα ένας νεαρός Βούλγαρος, με αποτέλεσμα να προκαλέσει υποψίες στους αστυνομικούς του τμήματος Φαναρίου που τον εντόπισαν να κινείται στη Λούτσα της Πρέβεζας και του έκαναν σήμα να σταματήσει για να τον ελέγξουν.

Ο 25χρονος αλλοδαπός δεν είχε ούτε και δίπλωμα οδήγησης, αλλά σαν να μην έφταναν αυτά, αποδείχθηκε ότι για τη μηχανή είχε δηλωθεί κλοπή στις 26 Ιουνίου, όταν είχε κάνει φτερά από τα... Μέγαρα Αττικής! Έτσι, ο Βούλγαρος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή τροχοφόρου και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ., με την οποία παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πρέβεζας. Η μοτοσικλέτα κατασχέθηκε και ο ιδιοκτήτης της ειδοποιήθηκε να την παραλάβει. 

Κλείσιμο
*** Ένα μοτοποδήλατο που ήταν σταθμευμένο στην αυλή του σπιτιού του 51χρονου ιδιοκτήτη του στη Γαστούνη, έβαλαν στο «μάτι» δυο 38χρονοι Έλληνες και προσπάθησαν να το κλέψουν. Όμως, τους πήρε είδηση ο ιδιοκτήτης και αναγκάστηκαν να το εγκαταλείψουν και να διαφύγουν. Ο ένας από τους δράστες συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα από αστυνομικούς του τμήματος Πηνειού, ενώ ο συνεργός του αναζητείται. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης