Χτύπησαν και λήστεψαν delivery στην Πάτρα

Χτύπησαν και λήστεψαν delivery στην Πάτρα

Οι άγνωστοι ληστές, που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, πλησίασαν το μηχανάκι του άτυχου delivery, μπήκαν ξαφνικά μπροστά του αναγκάζοντάς τον να κάνει απότομο ελιγμό για να τους αποφύγει και τον έριξαν στο οδόστρωμα

Χτύπησαν και λήστεψαν delivery στην Πάτρα
«Χτενίζουν» την ευρύτερη περιοχή της Πάτρας οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, για να εντοπίσουν τους δυο κακοποιούς που λήστεψαν... εν κινήσει ένα νεαρό διανομέα φαγητού και του άρπαξαν με τη βία τις εισπράξεις από τις παραγγελίες τις οποίες είχε παραδώσει με το μοτοποδήλατό του.

Οι άγνωστοι ληστές, που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, πλησίασαν το μηχανάκι του άτυχου delivery, μπήκαν ξαφνικά μπροστά του αναγκάζοντάς τον να κάνει απότομο ελιγμό για να τους αποφύγει και τον έριξαν στο οδόστρωμα. Στη συνέχεια, όρμησαν κατά πάνω του, τον χτύπησαν και του άρπαξαν το τσαντάκι μέσης στο οποίο είχε τα χρήματα.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στην Ασφάλεια ο 20χρονος Έλληνας διανομέας, μέσα στο τσαντάκι υπήρχαν 450 ευρώ που είχε εισπράξει, το κινητό του τηλέφωνο και διάφορα προσωπικά έγγραφα. Οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία για ληστεία σε βάρος αγνώστων και αναζητούν τυχόν πλάνα από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης