Ζαχάρω: Στο μπαλκόνι είχε φυτεία και στην αυλή το... συμπλήρωμα!

Ζαχάρω: Στο μπαλκόνι είχε φυτεία και στην αυλή το... συμπλήρωμα!

Εντοπίστηκαν στο μπαλκόνι δέκα γλάστρες μέσα στις οποίες ο 57χρονος καλλιεργούσε 13 δενδρύλλια κάνναβης και το 14ο βρέθηκε φυτεμένο στο χώμα της αυλής του σπιτιού

Ζαχάρω: Στο μπαλκόνι είχε φυτεία και στην αυλή το... συμπλήρωμα!
Καταπράσινο ήταν το μπαλκόνι του σπιτιού ενός 57χρονου σε ένα χωριό της Ζαχάρως στην Ηλεία, όχι όμως από καλλωπιστικά φυτά αλλά από... χασισόδεντρα, καθώς η φυτεία που καλλιεργούσε είχε φουντώσει για τα καλά, όπως και ένα... μοναχικό χασισόδεντρο που διατηρούσε στην αυλή!

Κατά την έρευνα που έγινε από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, εντοπίστηκαν στο μπαλκόνι δέκα γλάστρες μέσα στις οποίες ο 57χρονος καλλιεργούσε 13 δενδρύλλια κάνναβης και το 14ο βρέθηκε φυτεμένο στο χώμα της αυλής του σπιτιού. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας που του απήγγειλε κατηγορία για καλλιέργεια ναρκωτικών. 

Κλείσιμο
*** Με την ίδια κατηγορία και αυτής της παράνομης οπλοκατοχής συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου ένας 51χρονος Έλληνας, όταν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος έκαναν έρευνα στην κατοικία του και βρήκαν το ένα και μοναδικό δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 1,80 μέτρου το οποίο καλλιεργούσε στην αυλή. Στην κατοχή του 51χρονου κατασχέθηκε και ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 0,14 εκατοστών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης