Πωλούσαν «μαϊμού» κάμερες και κινητά στην Κορινθία

Πωλούσαν «μαϊμού» κάμερες και κινητά στην Κορινθία

Oι κάτοικοι μιας τοπικής κοινότητας του Δήμου Κορινθίων στους οποίους προσπάθησαν να πουλήσουν τα «μαϊμού» ηλεκτρονικά είδη, αποδείχθηκαν πιο έξυπνοι απ' όσο υπολόγιζαν οι τρεις απατεώνες 

Πωλούσαν «μαϊμού» κάμερες και κινητά στην Κορινθία
Έψαχναν για... κορόιδα, οι τρεις απατεώνες που τριγυρνούσαν από χωριό σε χωριό στην Κορινθία, προσπαθώντας να πουλήσουν κινητά τηλέφωνα και κάμερες με τα εμπορικά σήματα πασίγνωστων εταιρειών ενώ τα κουτιά τους περιείχαν πιστά αντίγραφα, αλλά χωρίς... μηχανισμό! 

Ωστόσο, οι κάτοικοι μιας τοπικής κοινότητας του Δήμου Κορινθίων στους οποίους προσπάθησαν να πουλήσουν τα «μαϊμού» ηλεκτρονικά είδη, αποδείχθηκαν πιο έξυπνοι απ' όσο υπολόγιζαν οι τρεις Έλληνες ηλικίας 39, 40 και 41 χρόνων και κάποιος από αυτούς ειδοποίησε την Αστυνομία! 

Κλείσιμο
Το αποτέλεσμα ήταν να συλληφθούν οι επιτήδειοι από αστυνομικούς του τμήματος Βέλου- Βόχας και να κατασχεθούν όλα τα είδη απομίμησης τα οποία έφεραν φίρμες επώνυμων εταιρειών. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου που τους άσκησε δίωξη για απάτη και παράβαση της νομοθεσίας περί σημάτων κατά συναυτουργία. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης