Κλεμμένη μηχανή, χασίς και όπλα σε σπίτι στην Κέρκυρα

Κλεμμένη μηχανή, χασίς και όπλα σε σπίτι στην Κέρκυρα

Μια εβδομάδα χάρηκε τις βόλτες με τη μοτοσικλέτα που είχε κλέψει στις 28 Ιουλίου από την πόλη της Κέρκυρας, ένας 19χρονος Έλληνας που συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών 

Αγόρασε ναρκωτικά χάπια με… φωτοαντίγραφο συνταγής!
Μια εβδομάδα χάρηκε τις βόλτες με τη μοτοσικλέτα που είχε κλέψει στις 28 Ιουλίου από την πόλη της Κέρκυρας, ένας 19χρονος Έλληνας που συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών καθώς διακινούσε και ναρκωτικά, ενώ είχε στο σπίτι του και παράνομο οπλισμό!

Η έρευνα των αστυνομικών έγινε για ναρκωτικά και πράγματι στην κατοικία του βρέθηκαν 28 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ένα δοχείο με ποσότητα πάστας κάνναβης, μία ζυγαριά ακριβείας, μία σιδερογροθιά, ένας σουγιάς μήκους 0,17 εκατοστών, ένα ξύλινο ρόπαλο και η κλεμμένη μηχανή που αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της. Ο 19χρονος πήρε το δρόμο για τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ο οποίος τους απήγγειλε κατηγορίες για κλοπή, διακίνηση ναρκωτικών και οπλοκατοχή. 

Κλείσιμο
*** Την κατηγορία της οπλοκατοχής αντιμετωπίζει και ένας 20χρονος Έλληνας, ο οποίος υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στη Βέροια και στην κατοχή του βρέθηκε μία σιδερογροθιά. Ο νεαρός συνελήφθη και ανακρίνεται στο αστυνομικό τμήμα, πριν οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης