Ζάκυνθος: Αλλεπάλληλες συλλήψεις για «αέριο γέλιου» στον Λαγανά

Ζάκυνθος: Αλλεπάλληλες συλλήψεις για «αέριο γέλιου» στον Λαγανά

Κατά την διάρκεια έρευνας που έγινε από τους αστυνομικούς του τμήματος Ζακύνθου στο κατάστημα τροφίμων ενός 60χρονου, διαπιστώθηκε ότι διέθετε προς πώληση 300 αμπούλες

Ζάκυνθος: Αλλεπάλληλες συλλήψεις για «αέριο γέλιου» στον Λαγανά
Δεν πτοούνται οι καταστηματάρχες στην τουριστική περιοχή του Λαγανά, ούτε από τις προειδοποιήσεις για την επικινδυνότητα του διαβόητου «αερίου του γέλιου», ούτε από τους συνεχείς ελέγχους των ανδρών της Αστυνομίας για την αντιμετώπιση της πώλησής του σε Έλληνες και αλλοδαπούς τουρίστες. 

Κατά την διάρκεια έρευνας που έγινε από τους αστυνομικούς του τμήματος Ζακύνθου στο κατάστημα τροφίμων ενός 60χρονου, διαπιστώθηκε ότι διέθετε προς πώληση 300 αμπούλες laughing gas, οι οποίες κατασχέθηκαν και ο ίδιος συνελήφθη. Το ίδιο συνέβη και με έναν 58χρονο ιδιοκτήτη άλλου καταστήματος της περιοχής, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν άλλες 341 αμπούλες του επικίνδυνου αερίου. 

Κλείσιμο
Παράλληλα, άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. είχαν συλλάβει νωρίτερα έναν 20χρονο Βρετανό που εργαζόταν ως υπεύθυνος λειτουργίας σε μπαρ του Λαγανά, επειδή σε έλεγχο που έγινε στο κατάστημα βρέθηκαν 242 αμπούλες «αερίου του γέλιου». Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου που άσκησε σε βάρος τους διώξεις για το αδίκημα της νοθείας τροφίμων. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης