Διαρρήκτης ετών... 13 συνελήφθη στη Ναύπακτο

Διαρρήκτης ετών... 13 συνελήφθη στη Ναύπακτο

Ο λιλιπούτειος διαρρήκτης είχε τρυπώσει στο σπίτι ενός 43χρονου το απόγευμα του Σαββάτου, ενώ ο ένοικος και η οικογένειά του απουσίαζαν

Λάρισα: Αστυνομία αναζητά νεαρό επιδειξία - δεκάδες καταγγελίες
Ακόμη και οι αστυνομικοί του τμήματος Ναυπακτίας που ερευνούσαν μια υπόθεση κλοπής από ένα σπίτι στην περιοχή της Ναυπάκτου, έμειναν άφωνοι όταν διαπίστωσαν ότι ο «ποντικός» που το είχε διαρρήξει δεν είχε καλά- καλά κλείσει τα... 13 του χρόνια!

Ο λιλιπούτειος διαρρήκτης είχε τρυπώσει στο σπίτι ενός 43χρονου το απόγευμα του Σαββάτου, ενώ ο ένοικος και η οικογένειά του απουσίαζαν, είχε ερευνήσει με την ησυχία του όλα τα δωμάτια και είχε φύγει έχοντας γεμίσει τις τσέπες του με τις οικονομίες τους, ύψους  1.000 ευρώ! Όμως, η υπόθεση εξιχνιάστηκε άμεσα, πριν παρέλθουν τα όρια του αυτοφώρου.

Κλείσιμο
Ο 13χρονος δράστης, που δεν είχε προλάβει να ξοδέψει τα κλεμμένα χρήματα, συνελήφθη  το βράδυ της Κυριακής στη Ναύπακτο και μαζί του συνελήφθησαν επίσης ο 43χρονος πατέρας και η 35χρονη μητέρα του, οι οποίοι τον συνόδευσαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου που τους άσκησε δίωξη για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης