Αδέρφια ρήμαζαν σταθμευμένα οχήματα στο Ηράκλειο

Αδέρφια ρήμαζαν σταθμευμένα οχήματα στο Ηράκλειο

Η λεία των δυο νεαρών σε μετρητά, κοσμήματα, φορητούς υπολογιστές, tablet και διάφορα αντικείμενα υπολογίζεται σε 4.450 ευρώ

Αδέρφια ρήμαζαν σταθμευμένα οχήματα στο Ηράκλειο
Η έγκαιρη επέμβαση που έγινε από τους άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., όταν ειδοποιήθηκαν από μια 23χρονη ότι άγνωστοι προσπαθούσαν να διαρρήξουν το Ι.Χ. αυτοκίνητό της που ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι της στο Ηράκλειο, έβαλε τέλος στη δράση ενός διδύμου που πονοκεφάλιασε επί δυο μήνες την Αστυνομία.

Τα δυο αδέρφια, Έλληνες ηλικίας 30 και 33 χρόνων, συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς πριν προλάβουν να παραβιάσουν το όχημα και προσήχθησαν στην Ασφάλεια. Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης διαπιστώθηκε ότι, από την 1η Ιουνίου ως τις 17 Ιουλίου, είχαν διαρρήξει τουλάχιστον άλλα επτά σταθμευμένα οχήματα και είχαν προσπαθήσει να διαρρήξουν άλλο ένα σε διάφορες περιοχές του Ηρακλείου.

Κλείσιμο
Η λεία των δυο νεαρών σε μετρητά, κοσμήματα, φορητούς υπολογιστές, tablet και διάφορα αντικείμενα υπολογίζεται σε 4.450 ευρώ.

Σε έρευνα στο σπίτι όπου κατοικούν οι δράστες βρέθηκαν ένα σπαθί με τη θήκη του, κρόταλα, ένα εργαλείο για την θραύση κρυστάλλων και 19 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν είχαν ιατρική συνταγή. Τα αδέρφια οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενα για διακεκριμένες κλοπές, ενώ ερευνάται αν έχουν διαπράξει και άλλες.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης