Πάτρα: Πήρε πίσω τα οφειλόμενα με τη βία

Πάτρα: Πήρε πίσω τα οφειλόμενα με τη βία

Οι δυο πρωταγωνιστές του επεισοδίου συναντήθηκαν τυχαία το απόγευμα του Σαββάτου στην Πάτρα και ο 28χρονος άρχισε να ζητά επιτακτικά από τον 33χρονο να του δώσει τα χρήματα που του χρωστούσε

Πάτρα: Πήρε πίσω τα οφειλόμενα με τη βία
Ο διαπληκτισμός μεταξύ δυο νεαρών Ελλήνων που ο ένας όφειλε χρήματα στον άλλο αλλά δεν του τα επέστρεφε, κατέληξε σε… ληστεία καθώς ο πιστωτής αποφάσισε να πάρει πίσω τα οφειλόμενα χρησιμοποιώντας βία κατά του οφειλέτη!

Οι δυο πρωταγωνιστές του επεισοδίου συναντήθηκαν τυχαία το απόγευμα του Σαββάτου στην Πάτρα και ο 28χρονος άρχισε να ζητά επιτακτικά από τον 33χρονο να του δώσει τα χρήματα που του χρωστούσε. Όμως, εκείνος ισχυριζόταν ότι δεν είχε και ο δανειστής δεν δίστασε να τον χτυπήσει άγρια για να ψάξει ο ίδιος το τσαντάκι του.

Κλείσιμο
Ο δράστης άρπαξε από μέσα 80 ευρώ και εξαφανίστηκε τρέχοντας. Ο 33χρονος κατήγγειλε τον ξυλοδαρμό του στους αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι αναζήτησαν τον 28χρονο αλλά δεν τον βρήκαν και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για ληστεία και απλή σωματική βλάβη που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.
 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης