Ιωάννινα: Τα δακτυλικά αποτυπώματα αποκάλυψαν τον 34χρονο Αλβανό διαρρήκτη

Ιωάννινα: Τα δακτυλικά αποτυπώματα αποκάλυψαν τον 34χρονο Αλβανό διαρρήκτη

Σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία - Εκτιμάται ότι είχε και συνεργό

Ιωάννινα: Τα δακτυλικά αποτυπώματα αποκάλυψαν τον 34χρονο Αλβανό διαρρήκτη
Άφησε πίσω του την... «ταυτότητά» του ένας Αλβανός που είχε διαρρήξει μια εξοχική κατοικία στην περιοχή Σουλόπουλο των Ιωαννίνων, στο διάστημα μεταξύ 16 και 22 Απριλίου. Τα δακτυλικά αποτυπώματα που βρέθηκαν κατά την έρευνα, αποκάλυψαν ποιος ήταν ο δράστης.

Το τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου αξιοποίησε τα εύρηματα και κατέληξε στα στοιχεία ταυτότητας του 34χρονου αλλοδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία από το αστυνομικό τμήμα Ζίτσας και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων. Ωστόσο, η προανάκριση συνεχίζεται, καθώς εκτιμάται ότι ο δράστης είχε και συνεργούς.

Κλείσιμο
*** Πριν από δέκα ημέρες είχαν κάνει φτερά το ένα ράδιο cd και ένα τσαντάκι με διάφορα έγγραφα από ένα αυτοκίνητο που ο ιδιοκτήτης του είχε ξεχάσει ανασφάλιστο  στην Άρτα. Από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας και του γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δυο Έλληνες ηλικίας 28 και 23 χρόνων, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης