Βρήκαν σε φορτηγό πέντε τόνους λαθραίας ρακής

Βρήκαν σε φορτηγό πέντε τόνους λαθραίας ρακής

Στον μπροστινό χώρο του ψυγείου και πίσω από χώρισμα, οι άνδρες της Ασφαλείας τού Λιμενικού βρήκαν τοποθετημένα τα δοχεία των 250 λίτρων το καθένα, που περιείχαν συνολικά 5.000 λίτρα τσικουδιάς

Βρήκαν σε φορτηγό πέντε τόνους λαθραίας ρακής
Μέσα στο επικαθήμενο ψυγείο ενός φορτηγού το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί από το λιμάνι του Ηρακλείου στο πλοίο της γραμμής για τον Πειραιά, ήταν κρυμμένα δοχεία με κρητική ρακή βάρους πέντε τόνων, χωρίς τα προβλεπόμενα συνοδευτικά έγγραφα!

Στον μπροστινό χώρο του ψυγείου και πίσω από χώρισμα, οι άνδρες της Ασφαλείας τού Λιμενικού βρήκαν τοποθετημένα τα δοχεία των 250 λίτρων το καθένα, που περιείχαν συνολικά 5.000 λίτρα τσικουδιάς. Όλα δεσμεύτηκαν μαζί με το επικαθήμενο και κινήθηκε η διαδικασία για την επιβολή διοικητικών προστίμων. 

Κλείσιμο
Στην έδρα της μεταφορικής εταιρείας στην οποία ανήκει το φορτηγό, στην περιοχή “Φοινικιάς” του Ηρακλείου, εντοπίστηκαν άλλα 1.635 λίτρα ρακής, που και για αυτά δεν υπήρχαν συνοδευτικά έγγραφα και κατασχέθηκαν. Σε βάρος της εταιρείας σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ αναζητούνται οι ιδιοκτήτες της τσικουδιάς.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης