Νέο φορτίο με 70 κιλά χασίς στα Ιωάννινα

Νέο φορτίο με 70 κιλά χασίς στα Ιωάννινα

Είχαν στήσει μπλόκο για ελέγχους οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και της Τροχαίας, οι οποίοι θεώρησαν ύποπτο ένα Ι.Χ. φορτηγό με δυο επιβάτες και το ακινητοποίησαν

Λαμία: Φίδι κεραυνοβολήθηκε από ρεύμα σε… ρολόι της Δ.Ε.Η.
Δεν περνάει μέρα που να μην γίνει μια απόπειρα εισαγωγής μεγάλης ποσότητας χασίς στη χώρα, από τους ντόπιους συνεργάτες των αλβανικών καρτέλ. Άλλη μια περίπτωση μεταφοράς ναρκωτικών εντοπίστηκε στη διασταύρωση της Βουνοπλαγιάς στα Ιωάννινα.

Εκεί είχαν στήσει μπλόκο για ελέγχους οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και της Τροχαίας, οι οποίοι θεώρησαν ύποπτο ένα Ι.Χ. φορτηγό με δυο επιβάτες και το ακινητοποίησαν. Το ένστικτό τους επιβεβαιώθηκε καθώς, τόσο στο εσωτερικό όσο και στην καρότσα του οχήματος, βρήκαν τέσσερις σάκους που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 69 κιλών και 650 γραμμαρίων!

Κλείσιμο
Ο 25χρονος που οδηγούσε το φορτηγό το οποίο κατασχέθηκε και ο 50χρονος συνοδηγός –και οι δυο Έλληνες- συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων με κατηγορίες για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να εντοπιστούν τυχόν συνεργοί τους στους οποίους θα παρέδιδαν το φορτίο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης