Νεαρές έκλεψαν κινητά από μαγαζί στην Αμαλιάδα

Νεαρές έκλεψαν κινητά από μαγαζί στην Αμαλιάδα

Οι δράστιδες ηλικίας 19 και 21 χρόνων συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδα

Παράνομο γηροκομείο εντοπίστηκε στην Θεσπρωτία
Παρίσταναν τις πελάτισσες που τάχα κοιτούσαν τα εμπορεύματα, δυο νεαρές Ελληνίδες οι οποίες μπήκαν σε ένα κατάστημα εμπορίας υπολογιστών και κινητών στην Αμαλιάδα, αλλά στο μυαλό τους είχαν πώς να “βουτήξουν” ό,τι μπορούσαν όταν οι υπάλληλοι δεν θα τις πρόσεχαν!

Πράγματι, όταν πίστεψαν ότι δεν τις παρακολουθούσε κάποιος, έκρυψαν κάτω από τα ρούχα τους δύο κινητά συνολικής αξίας 270 ευρώ και έκαναν να φύγουν. Όμως, τις αντιλήφθηκε ο ιδιοκτήτης, ο οποίος τις ακινητοποίησε και τις παρέδωσε σε αστυνομικούς της Ασφαλείας Ήλιδας. Οι δράστιδες ηλικίας 19 και 21 χρόνων συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας, με την κατηγορία της απόπειρας κλοπής.

Κλείσιμο
*** Το μοτοποδήλατο ενός 18χρονου “γυάλισε” στο μάτι ενός 29χρονου Έλληνα, ο οποίος το έκλεψε τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας έξω από το σπίτι του στη Λάρισα, όπου ήταν σταθμευμένο. Ο ιδιοκτήτης κατήγγειλε την κλοπή στην Ασφάλεια, οι άνδρες της οποίας ταυτοποίησαν τον δράστη και βρήκαν το κλεμμένο δίκυκλο, το οποίο αποδόθηκε στον 18χρονο. Ο 29χρονος δεν συνελήφθη ελλείψει αυτοφώρου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης