Ηλεία: Συνελήφθη 61χρονος, μέλος τριμελούς σπείρας ρομά

Ηλεία: Συνελήφθη 61χρονος, μέλος τριμελούς σπείρας ρομά

Η σπείρα είχε κάνει αλλεπάλληλες κλοπές στην περιοχή της Μαραθιάς στην Ηλεία

Ηλεία: Συνελήφθη 61χρονος, μέλος τριμελούς σπείρας ρομά
Μια τριμελής σπείρα τσιγγάνων ήταν υπαίτια του... χαμού που έγινε το βράδυ της περασμένης Κυριακής στην περιοχή της Μαραθιάς στην Ηλεία, με αλλεπάλληλες κλοπές και απόπειρες. Ένας από τους τρεις δράστες, που πανικοβλήθηκαν όταν έγιναν αντιληπτοί και αναστάτωσαν την περιοχή προσπαθώντας να διαφύγουν, εντοπίστηκε σε καταυλισμό στην Ανδραβίδα όπου συνελήφθη.

Οι τρεις τσιγγάνοι είχαν κλέψει από την Γαστούνη ένα μοτοποδήλατο και είχαν πάει στη Μαραθιά, όπου επιχείρησαν να εισβάλουν σε ένα σπίτι. Όμως, οι ιδιοκτήτες τους αντιλήφθηκαν και τράπηκαν σε φυγή εγκαταλείποντας το κλεμμένο μοτοποδήλατο έξω από το σπίτι. Λίγο πιο κάτω, βρήκαν ένα αγροτικό που ο ιδιοκτήτης του είχε αφήσει με τη μηχανή αναμμένη για να αγοράσει καφέ, μπήκαν μέσα και διέφυγαν με αυτό. Στη συνέχεια, το εγκατέλειψαν στην εθνική οδό, όπου βρέθηκε από τους αστυνομικούς και επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του όπως και το μοτοποδήλατο.

Κλείσιμο
Με τις περιγραφές που τους έδωσαν οι μάρτυρες και τα αποτυπώματα που βρήκαν στα κλεμμένα οχήματα, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ήλιδας ταυτοποίησαν ως έναν από τους δράστες έναν 61χρονο σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για υπόθεση ναρκωτικών με ποινή κάθειρξης οκτώ ετών. Ο φυγόποινος συνελήφθη με επιχείρηση στον καταυλισμό της Ανδραβίδας, ομολόγησε και αποκάλυψε ότι συνεργοί του ήταν άλλοι δυο τσιγγάνοι ηλικίας 59 και 29 χρόνων, οι οποίοι δεν εντοπίστηκαν και αναζητούνται. Ο 61χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας κατηγορούμενος για κλοπή και απόπειρα κλοπής. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης