Ανήλικος σε ληστεία ψιλικατζίδικου στην Κοζάνη

Ανήλικος σε ληστεία ψιλικατζίδικου στην Κοζάνη

Ο 16χρονος προσποιήθηκε τον πελάτη για να αποσπάσει την προσοχή της εργαζόμενης και να δώσει την ευκαιρία στον 18χρονο να εισβάλει στο μαγαζί με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και να την απειλήσει με το μαχαίρι που κρατούσε

Ανήλικος σε ληστεία ψιλικατζίδικου στην Κοζάνη
Βαριές κατηγορίες για απόπειρα ληστείας, κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων αντιμετωπίζει ένα ανήλικο αγόρι, που εισέβαλε μαζί με έναν λίγο μεγαλύτερο συνεργό του σε ένα κατάστημα ψιλικών στην Κοζάνη και προσπάθησαν να ληστέψουν την 33χρονη υπάλληλο, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Ο 16χρονος προσποιήθηκε τον πελάτη για να αποσπάσει την προσοχή της εργαζόμενης και να δώσει την ευκαιρία στον 18χρονο να εισβάλει στο μαγαζί με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και να την απειλήσει με το μαχαίρι που κρατούσε! Όμως, η 33χρονη έβαλε τις φωνές καλώντας σε βοήθεια και ο επίδοξος ληστής, που φοβήθηκε ότι θα συλληφθεί, το έβαλε στα πόδια εγκαταλείποντας τον ανήλικο συνεργό του!

Κλείσιμο
Η απόπειρα ληστείας έγινε το βράδυ της Δευτέρας, αλλά οι αστυνομικοί της Ασφάλειας προσήγαγαν τους δύο νεαρούς το απόγευμα της Τρίτης, αρχικά ως υπόπτους. Στην προανάκριση, όμως, ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν για να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, στην οποία υποβλήθηκε και δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου σε βάρος των γονέων του 16χρονου. 

Στην κατοχή του 18χρονου κατασχέθηκαν το μαχαίρι, ένα ζευγάρι γάντια, μια αθλητική φόρμα και διάφορα ρούχα που φορούσε κατά την διάρκεια της απόπειρας, αλλά και ένα πορτοφόλι και μια κατεστραμμένη αστυνομική ταυτότητα τα οποία είχε κλέψει το ίδιο πρωί από μια 72χρονη γυναίκα στην πόλη!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης