Βουλγάρα έβγαζε από τη χώρα παράτυπους μετανάστες

Βουλγάρα έβγαζε από τη χώρα παράτυπους μετανάστες

Η 36χρονη εντοπίστηκε στην Πρέβεζα από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και του τμήματος Ζηρού, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας

Βουλγάρα έβγαζε από τη χώρα παράτυπους μετανάστες
Σε ποινή κάθειρξης δέκα ετών και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ είχε καταδικαστεί με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Κρήτης μια 36χρονη Βουλγάρα, η οποία συμμετείχε σε κύκλωμα διακινητών που διευκόλυναν την έξοδο παράτυπων μεταναστών από τη χώρα.

Όμως, είχε καταδικαστεί ερήμην και η απόφαση εκκρεμούσε σε βάρος της, καθώς δεν είχε εντοπιστεί παρά τις αναζητήσεις. Τελικά, η 36χρονη εντοπίστηκε στην Πρέβεζα από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και του τμήματος Ζηρού, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας, ο οποίος έδωσε εντολή για τον εγκλεισμό της στη φυλακή.

Κλείσιμο
*** Δυο φυγόποινοι συνελήφθησαν μαζί στη Λαμία, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης. Πρόκειται για Έλληνες ηλικίας 55 και 24 χρόνων, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν αποφάσεις του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πάτρας για διακεκριμένες κλοπές, σύμφωνα με τις οποίες καταδικάστηκαν σε ποινές κάθειρξης πέντε και έξι ετών αντίστοιχα. Και οι δυο οδηγήθηκαν στις φυλακές για να τις εκτίσουν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης