Μη χάσετε το Πρώτο Θέμα με ακόμη μεγαλύτερες προσφορές για όλη την οικογένεια!

Μη χάσετε το Πρώτο Θέμα με ακόμη μεγαλύτερες προσφορές για όλη την οικογένεια!

Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το "Θέμα" με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

Μη χάσετε το Πρώτο Θέμα  με ακόμη μεγαλύτερες προσφορές για όλη την οικογένεια!
1.
Την εφημερίδα
Κλείσιμο


2.
To τολμηρό ερωτικό μυθιστόρημα της Άμπι Γκλάινς αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ

Ο έρωτας είναι η μοίρα της ηρωίδας, το πάθος ορίζει τις επιλογές της. Ο αγαπημένος της έχει, όμως, ένα μυστικό που προκαλεί ένα επώδυνο δίλημμα: Θα τον αγαπήσει ή θα τον συγχωρήσει;

Αυτή την Κυριακή, το τολμηρό ερωτικό μυθιστόρημα της Άμπι Γκλάινς «Στα Ουράνια» είναι στο ΘΕΜΑ!

Εάν σόκαρε με τις αισθησιακές του περιγραφές το πρώτο μέρος της ερωτικής τριλογίας της Άμπι Γκλάινς (το «Στα Βαθιά» που πρόσφερε το Πρώτο ΘΕΜΑ την προηγούμενη Κυριακή), το δεύτερο μέρος προχωρά ακόμη παραπέρα. Ταυτόχρονα, η συνέχεια της ιστορίας περνά σε ανώτερο επίπεδο σε ό,τι αφορά τα πάθη και τα συναισθήματα των πρωταγωνιστών. Όπως και στο προηγούμενο μυθιστόρημα, η Άμπι Γκλάινς δημιουργεί καταστάσεις που οδηγούν τον έρωτα της Μπλερ και του Ρας στα έσχατα όρια. Πέρα από την ηθική, πέρα από τη λογική, οι δύο νέοι προσπαθούν να βγουν αλώβητοι από απίθανα σκληρές δοκιμασίες. Οι συνθήκες της κοινής τους ζωής αλλάζουν άρδην, η καχυποψία απειλεί να ισοπεδώσει την αγάπη και τα εμπόδια μοιάζουν ανυπέρβλητα. Ο πόθος, όμως, σαρκικός και ακατανίκητος θα δώσει τη δική του μάχη για να κρατήσει το ζευγάρι ενωμένο. Επιβεβαιώνοντας, ότι ο αληθινός έρωτας είναι μια απρόβλεπτη περιπέτεια.

Μην χάσετε αυτή την Κυριακή το Πρώτο ΘΕΜΑ και το τολμηρό ερωτικό της Άμπι Γκλάινς «Στα Ουράνια».

(στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ).

Μην τo χάσετε!





3. Tην εκπληκτική ταινία καταιγιστικής δράσης “CHILD 44” , με τους πολυβραβευμένους Γκάρι Όλντμαν και Τομ Χάρντι 

στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 €)

Δύο μεγάλοι και πολυβραβευμένοι σταρ πρωταγωνιστούν σε μια ταινία καταιγιστικής δράσης, σε σενάριο βασισμένο σε ένα παγκόσμιο best seller. 

Η καταπληκτική ταινία δράσης «Child 44» αυτή την Κυριακή με το Πρώτο ΘΕΜΑ



Έχοντας σαρώσει κάθε είδους βραβείο, το ότι ο Γκάρι Όλντμαν και ο Τομ Χάρντι δεν έχουν τιμηθεί ακόμη με Όσκαρ (παρά τις υποψηφιότητές τους) είναι κάτι παράδοξο. Παρόλ' αυτά, οι δύο σπουδαίοι ηθοποιοί δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας στην συναρπαστική περιπέτεια Child 44, ένα φιλμ που τα έχει όλα: Αγωνία, μυστήριο, δράση, ανατροπές.

Ο Τομ Χάρντι υποδύεται έναν ντεντέκτιβ της σοβιετικής μυστικής αστυνομίας, ο οποίος βρίσκεται ενώπιον ενός πολύ σοβαρού διλήμματος: Ο γιός ενός φίλου του ανακαλύπτεται νεκρός και ο Λέο Ντεμίντοφ (Τομ Χάρντι) υποπτεύεται τους ανωτέρους του, ότι αυτοί κουκουλώνουν τους πραγματικούς ενόχους του εγκλήματος. Όταν τολμά να διεξάγει εσωτερική έρευνα, το σύστημα τον συνθλίβει. Μαζί με τη σύζυγό του (την γοητευτική ηθοποιό Νούμι Ραπάς) παίρνει δυσμενή μετάθεση σε μια απομακρυσμένη επαρχία. Κι εκεί, όμως, ο Λέο ανακαλύπτει μια σειρά από άλλους ανεξήγητους θανάτους, οι οποίοι θυμίζουν πολύ τον πρώτο. Την είσοδό του κάνει ο Γκάρι Όλντμαν, ως αστυνομικός προϊστάμενος, ο οποίος και συμφωνεί να κυνηγήσουν έναν παρανοϊκό κατά συρροήν δολοφόνο. Οι δύο άντρες θα κάνουν τα πάντα για να σταματήσουν τον φονιά, διακινδυνεύοντας ακόμη και τη ζωή τους. 

Μην το χάσετε!



4. και ……. δύο αγαπημένα περιοδικά που αξίζει να διαβάσετε! 
Ένα περιοδικό διακόσμησης και ένα για τους stars:


ΚΑΙ

Το νέο τεύχος του σύγχρονου περιοδικού διακόσμησης Casa Viva, γιατί σήμερα πολυτέλεια σημαίνει καλό γούστο και έξυπνες ιδέες που εφαρμόζονται με στυλ

 

ΚΑΙ

Το νέο τεύχος του αγαπημένου περιοδικού People με όλα τα νέα των σταρ στην Ελλάδα και το εξωτερικό

Το περιοδικό που -εδώ και 40 χρόνια- οι διάσημοι σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται και μοιράζονται τις προσωπικές τους στιγμές και οι καθημερινοί άνθρωποι εμπνέουν με τη ζωή τους, το μεγαλύτερο περιοδικό στον κόσμο, έρχεται στο σπίτι σας κάθε Κυριακή με το Πρώτο Θέμα. 

Διαβάστε στο People που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ:

Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη

Ο Γάμος της Δεκαετίας. Το γαμήλιο άλμπουμ του λαμπερού ζευγαριού και αποκλειστικές backstage φωτογραφίες. Οι λεπτομέρειες της προετοιμασίας του γάμου, η συγκινητική τελετή και όσα συνέβησαν στο πάρτι. Το People ήταν εκεί και έχει όλο το ρεπορτάζ, αλλά και τις εντυπωσιακές φωτογραφίες!

Γιώργος Αγγελόπουλος

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, το μεγάλο φαβορί που κατάφερε να φτάσει έως το τέλος, η ιστορία του πριν το ριάλιτι επιβίωσης και η πορεία προς τη νίκη. Το People βρέθηκε στο άλσος Βεϊκου όπου πραγματοποιήθηκε ο τελικός του Survivor και έχει το παρασκήνιο της βραδιάς.

Μίνως Κυριακού

Η ζωή, το έργο και η παρακαταθήκη που αφήνει πίσω του ο εμπνευστής του ΑΝΤ1. Όλα όσα συνέβησαν στην Αγία Μαρίνα της Εκάλης για το «τελευταίο αντίο».

Mαρία Ματσούκα

Η Μαρία Ματσούκα φωτογραφίζεται με τα θηλυκά brazilian μαγιό που σχεδιάζει η ίδια, τονίζει τη σχέση αγάπης με την αδελφή της, Δήμητρα, και μιλά για τον έγγαμο βίο και την προοπτική να μεγαλώσει η οικογένειά της.

John Mavroudis

Ο Eλληνοαμερικανός σκιτσογράφος και art director σχολιάζει στο People τη γελοιογραφία του με τον Trump που έγινε viral όταν δημοσιεύτηκε στο New Yorker, περιγράφει την ιδέα για το εξώφυλλο που ψηφίστηκε κορυφαίο της χρονιάς και αναλύει τις ελληνικές επιρροές του.

Maria Menounos

«Η μάχη μου με τον όγκο στον εγκέφαλο». Η Maria Menounos φιλοξενείται στο People μετά την επέμβαση αφαίρεσης καλοήθη όγκου (την ίδια στιγμή που η μητέρα της έχει καρκίνο 4ου σταδίου) και μιλάει για την ασυνήθιστη αντίδρασή της στο άκουσμα του προβλήματος της υγείας της, την αντίδραση των γονιών της και τη συμπαράσταση του συντρόφου της, Keven.

Courtney Parker

Η εντυπωσιακή χορεύτρια και τραγουδίστρια αποκαλύπτει την κοινή απόφαση που έχει πάρει με τον σύντροφό της, Χρήστο Μάστορα, και μιλά για τις συνεργασίες με Beyoncé και Rihanna, αλλά και το ρατσισμό που βίωσε τον πρώτο καιρό στην Ελλάδα και τα σχόλια που τη σόκαραν.. 

(μόνο στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ)

Μην τα χάσετε!



Όσοι από εσάς επιλέξουν λοιπόν να αγοράσουν την απλή έκδοση του ΘΕΜΑτος (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

1. Την εφημερίδα. 

2. Το νέο περιοδικό ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ 52 σελίδων με πρωτότυπα και αδημοσίευτα σταυρόλεξα και 


Και αυτή την Κυριακή

Έχεις ΘΕΜΑ;
Έχεις και σταυρόλεξα!!


μόνο στην απλή έκδοση (2,00 €) 

Και αυτή την Κυριακή όπως κάθε Κυριακή με το ΘΕΜΑ -στην απλή έκδοση των 2 ευρώ- ένα νέο περιοδικό 52 σελίδων για τον ελεύθερό σας χρόνο. 

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ, ένα περιοδικό με πρωτότυπα και αδημοσίευτα ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ και SUDOKU έξυπνα, εύκολα, μέτρια, δύσκολα, πολύ δύσκολα, κανονικά, σκανδιναβικά, αμερικανικά, τριφασικά, από τους καλύτερους επαγγελματίες δημιουργούς, για να γυμνάζετε το μυαλό σας.

Μην τo χάσετε!



3. … και δύο εκπληκτικές ταινίες,  για να διαλέξετε όποια σας αρέσει:

“Τhe Master” 

Οι εκπληκτικοί Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, Χόακιν Φίνιξ και Έιμι Άνταμς πρωταγωνιστούν σε ένα φιλμ που διηγείται την απίστευτη ιστορία της Σαϊεντολογίας. Θρησκεία ή επικίνδυνη απάτη;

Μολονότι στο φιλμ έχει «βαφτιστεί» με διαφορετικό όνομα, η όλη υπόθεση του «The Master» αφορά στον Ρον Χάμπαρντ, τον ιδρυτή της Σαϊεντολογίας. Ο κάτοχος ενός βραβείου Όσκαρ, χαρισματικός αλλά και αυτοκαταστροφικός Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν (πέθανε το 2014 στα 46 του χρόνια) υποδύεται αριστοτεχνικά τον σύγχρονο «προφήτη» μιας θρησκείας που προσέλκυσε αμέσως μαζικά τους Αμερικανούς και εδραιώθηκε ως μια κυρίαρχη πίστη. Δίπλα στον Χόφμαν ο Χόακιν Φίνιξ και η Έιμι Άνταμς δίνουν το δικό τους ρεσιτάλ ερμηνείας. Το «The Master» είναι μια ταινία με υποβλητική, μυστηριακή ατμόσφαιρα, μέσα στην οποία αποκαλύπτεται σταδιακά το πόσο ύπουλες και σκοτεινές δυνάμεις ωθούν τους εκάστοτε γητευτές του λαού. Απατεώνες ή φωτισμένοι, οι ήρωες της ταινίας ακροβατούν στα όρια της ηθικής -αλλά και της ίδιας της ζωής τους.

ή 

“Παρ’ το απ’ την αρχή”

Πλημμυρισμένη από μουσική αλλά και συναίσθημα, η ταινία διηγείται το ταξίδι δύο ανθρώπων από την αποτυχία στην καταξίωση και ταυτόχρονα από την προδοσία στον έρωτα. 
Το εκπληκτικό καστ, αποτελεί εγγύηση για την απόλαυση του «Παρ' το από την αρχή»: Κίρα Νάιτλι, Μαρκ Ράφαλο, αλλά και ο Άνταμ Λιβάιν, τραγουδιστής του εξαιρετικά δημοφιλούς ποπ γκρουπ Maroon 5, δημιουργούν επί της οθόνης συναρπαστικούς χαρακτήρες. 

Το περιβάλλον στο οποίο εκτυλίσσεται η υπόθεση της ταινίας είναι η μουσική βιομηχανία, από την καλή και από την ανάποδη όψη της: Ένα ζευγάρι νέων και φιλόδοξων καλλιτεχνών προσπαθεί να βρει το δρόμο του προς τη διασημότητα και την επιτυχία. Οταν ο ένας τα καταφέρνει, όμως, προδίδει τη σχέση, καθώς αφοσιώνεται στην επαγγελματική του ανέλιξη, περιφρονώντας την έως πρότινος σύντροφό του. Από εκεί όμως ουσιαστικά αρχίζει η πορεία της τραγουδοποιού που υποδύεται η σπουδαία Κίρα Νάιτλι. Μια πορεία που θα την οδηγήσει σε απροσδόκητες καταστάσεις και νέα πιεστικά διλήμματα -ξανά ανάμεσα στη μουσική και τον έρωτα. 

Μην τις χάσετε!





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης